Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] hoşgeldin canım

şiir yarışmasında fatihin şiiri için netten alınma yazmışsın ya o tür şeyleri herkesin önünde değilde burada yazarsan iyi olur...fatih herhangi bir şiirle katılacagını sanmış olabilir belki...Fatih yarışmaya katıldıgın şiir kendi yazdıgın şiir olmalı eger netten aldıysan silelim şiiri cünkü kurallara aykırı

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] hoşgeldin canım

şiir yarışmasında fatihin şiiri için netten alınma yazmışsın ya o tür şeyleri herkesin önünde değilde burada yazarsan iyi olur...fatih herhangi bir şiirle katılacagını sanmış olabilir belki...Fatih yarışmaya katıldıgın şiir kendi yazdıgın şiir olmalı eger netten aldıysan silelim şiiri cünkü kurallara aykırı

anladım melek abla şiir silelim ben de şiir yok

bun dan sonra yarışmalar katılırken dikkatli olurum

---> Yönetim Sohbet

anladım melek abla şiir silelim ben de şiir yok

bun dan sonra yarışmalar katılırken dikkatli olurum

Tamam fatih senin şiiri siliyorum oldu mu ? yarışmalara katılırken kuralları okursan karışıklık olmaz, kurallarda yazıyor şiirin size ait olması lazım diye...bir sonraki yarışmaya katılırsın sende )

---> Yönetim Sohbet

merhaba mıllet :) bı akrabanın evınden gırıyoruz :) selam verım dedım :) herkes kendıne ıyı baksınn

---> Yönetim Sohbet

Bu hafta ev taşımaya başlıyoruz o yüzden foruma bir hafta içinde aksatarak girebilirim. Haber vermek istedim, sonra isteyerek girmiyor falan diye düşünülmesin diye.. :(

---> Yönetim Sohbet

selamlar arkadaşlar akrabada bulduk internet oradan giriyoruz iyisinizdir inşallah görüşmek üzere :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri