Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ben geldiiiiiiiiiim vallahi geldiiiiiiiiiiiiimm. :Ç Pazar günü demiştim ahanda pazaaar.
Herkese iyi akşamlaar. Özlemişim. :H

Not
: 2315. mesajı okudum o hafta forumda değildim aslında ama genede üzerime alınıyorum çünkü günde sadece on - on beş dakika sohbete girip mesajları okuyup sohbetten çıkıyorum (okuyabildiklerimi en azından okuyorum) ama genede kendi adıma özür dilerim.. Bundan sonra her foruma girdiğimde, didik didik edeceğim sohbeti. :) Özetle, mesaj alındı adminlerim..

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

nedir mevzu.. linkte goremedım ben mail belırtısı sıldınmı..

biriniz ben sohbete hiç uğramam zaten banane dedi.
dediğin yöneticimizin nicki nedir?

- birde mail atmıs bana ozgurctnky nıcklı uye aynısını kopyalıyorum

--------------------------------

İyi günler öncelikle kolay gelsin...

Bugün banlandım... Ama inanın neden banlandığımı anlamış değilim. Bütün gün köydeydim foruma telefonumdan giriyordum bunu zaten biliyorsunuzdur. Mobil iletişim sağladığım için sağlıklı bi bağlantı yapamadım. Bu süreç içinde gelişen bazı olaylardan dolayı sanırım sorun oluştu. İlk önce bilgilendirilmek istiyorum. Sonrada bişey yapmadığım için banımın kaldırılmasını istiyorum ?

Cevap verirseniz sevinirim...

--------------------------------

yanlış anlama yok değilmi?? mail konusunda emin misin

---> Yönetim Sohbet

Özgür:
*ben almadım öyle bişey mesajın düzenlenmeden önceki halini göremiyor musun siz ?
*bana yazdığı aynen şuydu
*Aacaba doğru adresemi istek gönderdim
*bahsettiği facebokk
*biliyorum oda yasak
*ama ben cevap bile vermedim
*kabulde etmedim

++++++++++++++++

---> Yönetim Sohbet

aslında burada sorun eklemekten vs zıyade..

özgür çetinkaya adamın ad soyad ıle uye olup bugune kadar ıhmal edılmesı

ben gırmıyorum ıncelemıyorum ama sız sn yetkılıler bunu fark edıp uyarmalı veya zaten banlamalıydınız

suan adam haklı olarak benım hatam ne kendısı bulmus eklemıs dıyor

vermesınede gerek yok kız zaten goruyor ad soyadını..

nıck degısıp banını acıyorum kızda banlı kalsın.

---> Yönetim Sohbet

*Google a ozgurctnky yazarsan twitter facebook yada istediğin her türlü iletişim noktasına ulaşabilirsin. Bu şekilde ulaşmış olabilir. Forumunuzda kimin ne yazdığını biliyorsunuzdur eminimki ben asla ona ipucu filan vermedim. Nickim konusundada kimse uyarıda bulunmadı.

haklı adam ... dediğimi dedi oda bakın.. neyse hata bizim yani yönetimin..

---> Yönetim Sohbet

Ben neden son sayfayı göremiyorum? Yönetim sohbete ana sayfadan bakınca son olarak fatihin mesajı gözüküyor fakat ben hep sayfa başında alinin yazdıgı mesajı görüyorum 180. sayfaya tıklıyorum yine 179. sayfa acılıyor , bu sorun sadece bende mi ? Bana cevap yazarsanız nasıl görecegim bilmiyorum ama etiketlerseniz en azından birinin bana cevap yazdıgını farkederim...ilginç

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

suan memleketimizde olduğumuz ve internetimizin olamadigi için foruma giremiyoruz. dün ikindi üzeri girdik sohbetti inceleme fırsatımız olmadı ..

Saygılarımla .

---> Yönetim Sohbet

haklı adam ... dediğimi dedi oda bakın.. neyse hata bizim yani yönetimin..

Hata bizim değil.

Pudraa nickli üye bizzat bana itiraf etti ben özgüre msnmi verdim oda beni ekledi ve şu an görüşüyoruz diye.

Elimde hala yazdıkları.

O çocukta masum değil ama karı gibi kıvırıyor, yok ben onu eklemedim yok aramızda birşey geçmedi vs.

Neyse karı gibi kıvırmaya devam etsin yapıcak bir şey yok. :)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] , en güzel şiir yarışması yapılsa olmaz mı? :H

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri