Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Merhaba Arkadaşlar :R Şöyle Bir Görünelim Dedim .. Geleceğiz Yine Kendinize İyi Bakın :R

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] özlendin ablacımmmmmm

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]
[MENTION=25066][M]anya[X][/MENTION]
[MENTION=142525]ßyn ChâpriSs[/MENTION]

Aşağıdaki linkten;

489 ncu
490 ncı
491 nci

Mesajları inceleyin arkadaşlar.

http://www.duslerforum.org/sohbet-forum-yaz-sohbet-forumlari-t452549.html?p=3948250#post3948250

Pudraa nickli üye öğlenin 12 sinde forumun sohbet konusunda msn adresini veriyor ve 10 dakikaya yakın mesajını değiştirmeden bırakıyor.

Sonra verdiği kişi görüyor ama ne hikmetse hiç bir yönetici arkadaşım göremiyor.

Merak etmeyin ben hepimizin yerine görüyorum ama sabrediyorum akşama dek bekliyorum gene hiç bir yönetici arkadaş sohbeti takip etmemiş olacak ki orda değişen mesajdan kıllanıp herhangi bir girişimde bulunmuyor.

Şimdi diceksiniz ki ben o saatte forumda değildim nasıl göreyim ?

- Foruma girdiğinizde bir zahmet sohbet konusunu incelemiş olsaydınız yukarda dediğim gibi bazı şeylerden kıllanıp çözebilirdiniz belki.

Ben forumdaydım ama hiç birşeyden haberim yok ?

- Zaten böyle bir arkadaşada yüksek bir alkışla bravo diyorum.

------------------------------------------------------------------
Konuyu çok fazla uzatmıcam daha öncede defalarca sizlere demiştim her yönetici mutlaka sohbeti kontrol etsin iletişim adreslerine kesinlikle müsade edilmesin aman arkadaşlar dikkat dikkat dedim,

biriniz ben sürekli takipteyim dedi.

biriniz ben sohbete hiç uğramam zaten banane dedi.

vs. vs.

Bu tip olaylarda çok sert oluyorum ki çünkü ozkan bu konularda çok hassas. Kesinlikle iletişim adresi veren üyeleri görmek yada duymak istemiyor.

Umarım bu konu tüm herkese ders olurda bundan sonra benden başka birileride nerede neler oluyor görür.

Kolay gelsin.

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

evet ayıp etmişiz...sohbet konusuna daha çok dikkat edicem kendi adıma...ayıbın büyügünü pudra etmiş ama

---> Yönetim Sohbet

Ben Dün Gece 3'e Kadar Burdaydım Sohpeti Takip Ettim Bir Sorun Yoktu, Şimdide Daha Yeni Girdim . İnsanLara YasakLar TatLı GeLiyor Demekki Üstüne Basa Basa HaLa BirşeyLerin Peşine Düşüp KurnazLık YapıLıyorsa Ayıbın Büyüğü Ondadır Herneyse Biraz Daha Dikkat Ederiz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri