Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Konuğu bende Fatih 34 diye düşünüyorum ama üye konusunda emin değilim o yüzden bir şey demeyeceğim. :)

---> Yönetim Sohbet

Konuk belli, Fatih.

Üyeyide 'hazel diye düşünüyorum.

Hasan içinde önümüzde ki haftaları bekleyelim diyorum.
Değerli fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkürler.

---> Yönetim Sohbet

evet...ama yazdıgı hikayenin sonuna uzun bi süre yokum yazmış da haberi olan varmı görüşen varmı diye sordum bi sorunmu var acaba

Moderator odasında bildirmesi daha iyi olurdu diye düşünüyorum..

Bu Arada Bizde Ailecek Memlekete Gideceğiz Temmuzun 3 veya 4 ü tam belli değil 1 aya yaklaşık olamayacağız ve Köyde İnternet Yok Foruma Giremicez Köyde Olduğumuz Süre İçerisinde Anca Şehre İndiğimizde Girebileceğiz Haberiniz olsun Şimdiden .. Günü belli olduğunda yine bilgilendiririz sizi..

---> Yönetim Sohbet

Moderator odasında bildirmesi daha iyi olurdu diye düşünüyorum..

Bu Arada Bizde Ailecek Memlekete Gideceğiz Temmuzun 3 veya 4 ü tam belli değil 1 aya yaklaşık olamayacağız ve Köyde İnternet Yok Foruma Giremicez Köyde Olduğumuz Süre İçerisinde Anca Şehre İndiğimizde Girebileceğiz Haberiniz olsun Şimdiden .. Günü belli olduğunda yine bilgilendiririz sizi..

evet...belki kızıp yazmıştır takip ederiz girer belki yarın...sizede hayırlı yolculuklar canım siz giderken görüşemeyecegiz demekki cünkü bende burada olmayacagım temmuz 2 sinde yola cıkıyoruz bizde...döndügünüzde görüşürüz inşallah.. Yinede gidip dönmemek, gelip bulmamak var hakkınızı helal edin...güzelce dinlenin)

---> Yönetim Sohbet

evet...belki kızıp yazmıştır takip ederiz girer belki yarın...sizede hayırlı yolculuklar canım siz giderken görüşemeyecegiz demekki cünkü bende burada olmayacagım temmuz 2 sinde yola cıkıyoruz bizde...döndügünüzde görüşürüz inşallah.. Yinede gidip dönmemek, gelip bulmamak var hakkınızı helal edin...güzelce dinlenin)

Sanada Şimdiden Hayırlı Yolculuklar Ablacım .. Gitmeden Bildirirsin Zaten Forumdan Vedalaşırız .. Bizim Yolumuz Uzun 16 saatlik Bir Yola Çıkacağız ama Karadeniz Sahil Boyunca Şehirlere Uğraya Uğraya Geze Geze 2 Günde Gideriz Artık..
Dediğin Gibi Gidip Dönmemek Gelip Bulamamak Var .. Helal Olsun Ablacım ..
Sizde Hakkınızı Helal Edin .. :D Güzelce Dinlenin ..

Ama Dur Daha Henüz Buradayız Vedaya Çok Var :R

---> Yönetim Sohbet

Evet bir hafta var daha ) hafta sonu vedalaşırız artık...şimdiden teşekkürler ama

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] abla öğrendiğim kadarıyla gözde'nin interneti bozulmuş bir süre (düzelene kadar) giremeyecekmiş.

---> Yönetim Sohbet

Doğru bencede en azından moderatör odasına yazmalıydı ama durumunu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Rica ederim gördüm öğrenmeye çalıştım sadece. İnşallah döner kısa zamanda. :)

---> Yönetim Sohbet

Selamunaleykum arkadaşlar, bir süre yokum...bu haftaki haftanın konusunu Emine açıyor...haftaya konu için önerisi olan varsa herhangi biriniz açabilirsiniz açan kişi konuyu takip edip ilgilenirse sevinirim...yarında girebilirim daha sonra bir süre yokum...Cümleten Allaha emanetsiniz Kendinize iyi bakın Beni unutmayın) hakkınızı helal edin...tekrar görüşmek üzere...görüşemezsek de kader artık

---> Yönetim Sohbet

Selamunaleykum arkadaşlar, bir süre yokum...bu haftaki haftanın konusunu Emine açıyor...haftaya konu için önerisi olan varsa herhangi biriniz açabilirsiniz açan kişi konuyu takip edip ilgilenirse sevinirim...yarında girebilirim daha sonra bir süre yokum...Cümleten Allaha emanetsiniz Kendinize iyi bakın Beni unutmayın) hakkınızı helal edin...tekrar görüşmek üzere...görüşemezsek de kader artık

Helal Olsun Ablacım :R Görüşmek Üzere :R Keyifli Tatiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri