gordum gıbı bugun
profılıne de baktım son aktıvesı bugun
evet...ama yazdıgı hikayenin sonuna uzun bi süre yokum yazmış da haberi olan varmı görüşen varmı diye sordum bi sorunmu var acaba
Moderator odasında bildirmesi daha iyi olurdu diye düşünüyorum..
Bu Arada Bizde Ailecek Memlekete Gideceğiz Temmuzun 3 veya 4 ü tam belli değil 1 aya yaklaşık olamayacağız ve Köyde İnternet Yok Foruma Giremicez Köyde Olduğumuz Süre İçerisinde Anca Şehre İndiğimizde Girebileceğiz Haberiniz olsun Şimdiden .. Günü belli olduğunda yine bilgilendiririz sizi..
evet...belki kızıp yazmıştır takip ederiz girer belki yarın...sizede hayırlı yolculuklar canım siz giderken görüşemeyecegiz demekki cünkü bende burada olmayacagım temmuz 2 sinde yola cıkıyoruz bizde...döndügünüzde görüşürüz inşallah.. Yinede gidip dönmemek, gelip bulmamak var hakkınızı helal edin...güzelce dinlenin)
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] abla öğrendiğim kadarıyla gözde'nin interneti bozulmuş bir süre (düzelene kadar) giremeyecekmiş.
Selamunaleykum arkadaşlar, bir süre yokum...bu haftaki haftanın konusunu Emine açıyor...haftaya konu için önerisi olan varsa herhangi biriniz açabilirsiniz açan kişi konuyu takip edip ilgilenirse sevinirim...yarında girebilirim daha sonra bir süre yokum...Cümleten Allaha emanetsiniz Kendinize iyi bakın Beni unutmayın) hakkınızı helal edin...tekrar görüşmek üzere...görüşemezsek de kader artık
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.