Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Aslında üyeyle, konuk var aklımda,
Fakat sizlerinde önerisini bekliyorum.

+ olarak

Ödüllü İmza Yarışma' sına

katılmayan mübarek adminler ve s.modlar çok büyük bir zahmet olucak ama katılın artık son 2 gün.

ilk önce ben katıldım bunun içinde artık bana bir ödül verirsiniz sayın mubarek kırmızı admin bütün yarışmalarda önce ben atlıyorum zaten

---> Yönetim Sohbet

dıf konuk oldu
uye ve konukta fıkır belırtmıycem cunku ne kadar solesekte kafana uygun olanı secıyorsun

ıstege baglı degıl mı yarısma zorunlu oldugumu dusunmuyorum yarısmaya katılmak ıstemıorum

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] o zaman fatih olsun bence konuk olmamış...yeni üyeleri bile konuk yapmışız Fatihi yapmamışız biraz ayıp olmuş sanki...ben fikrimizi fatihten yana kullanıyorum diger arkadaşlarda söylesin herkes içinde uygunsa olur gibi...

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , Yüzüm sizin gibi insanlar olduğu sürece daima güler. Teşekkürler. :)
Msne gelirmisin bu arada.

Önerisini belirtmek isteyen olursa yarın öğlene kadar yazarsa sevinirim, ortak bir sonuç çıkarsa onu seçeriz.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , Yüzüm sizin gibi insanlar olduğu sürece daima güler. Teşekkürler. :)
Msne gelirmisin bu arada.

Önerisini belirtmek isteyen olursa yarın öğlene kadar yazarsa sevinirim, ortak bir sonuç çıkarsa onu seçeriz.

ben teşekkür ederim) tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri