yemezler olm kimi kekliosun derim :D
G gamcee Bayan Üye 6 May 2007 #22 JoJo' Alıntı: yemezler olm kimi kekliosun derim Genişletmek için tıkla ... haklı
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 6 May 2007 #26 Sohbett Ederiim Hal Hatır Sorarıım İşte Coluk Cocuk FeLan: )
Aheste Kayıtlı Üye 18 Tem 2007 #31 RAINMAN||' Alıntı: topuk Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Topuk :11:
A AighiNa Bayan Üye 23 Tem 2007 #34 orasını burasını ellerdim bir halisülasyon olmadıgını anladıgım anda neler olur allah bilir :63:
B By_HoPDeDiX Kayıtlı Üye 26 Tem 2007 #38 yada orasını burasını ellerim tabiki önce selam veriri s.a uzaylı kardes a.s bunlkar gercekmı yoq sinema cekımlerıne geldm hmmm 1 kere eleyebılrımıyım tabiki neden olmasın
yada orasını burasını ellerim tabiki önce selam veriri s.a uzaylı kardes a.s bunlkar gercekmı yoq sinema cekımlerıne geldm hmmm 1 kere eleyebılrımıyım tabiki neden olmasın
ecelteri Kayıtlı Üye 31 Tem 2007 #40 Uzay mekiğine atlar hemen Dünya'dan tüyerim Yaw Ama Onların Memlekeette Uzaktır Ya Tuvalet Yoksa Uzay Mekiğinde Uzaya Mı Salcam Ben Yada Belki Marsta Çiş Molası Verirler
Uzay mekiğine atlar hemen Dünya'dan tüyerim Yaw Ama Onların Memlekeette Uzaktır Ya Tuvalet Yoksa Uzay Mekiğinde Uzaya Mı Salcam Ben Yada Belki Marsta Çiş Molası Verirler