Ne BiLiyim Sanki UzayLimi Gördüm :D
B bako Kayıtlı Üye 1 Ağu 2007 #42 uzaylı gormektense banu alkanın goguslerinin altında kalırım daha ii xD
deadlydamaqe Kayıtlı Üye 1 Ağu 2007 #44 uzaylının yuzunun seklıne fılan baqlı eli yuzu duzgun bırı cıkarsa selamlasırım eli yuzu yamuksa topukkla:
uzaylının yuzunun seklıne fılan baqlı eli yuzu duzgun bırı cıkarsa selamlasırım eli yuzu yamuksa topukkla:
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 2 Ağu 2007 #46 rapor' Alıntı: orasını burasını ellerim cinsiyete göre muamele yaparım Genişletmek için tıkla ... :1: :85:
rapor' Alıntı: orasını burasını ellerim cinsiyete göre muamele yaparım Genişletmek için tıkla ... :1: :85:
-£sPoiR- Kayıtlı Üye 4 Eyl 2007 #49 Uzay mekiğine atlar hemen Dünya'dan tüyerim sonra da uzayda kendime bi yaşam kurarım :d huzur içinde yaşarım orda
Uzay mekiğine atlar hemen Dünya'dan tüyerim sonra da uzayda kendime bi yaşam kurarım :d huzur içinde yaşarım orda
Mr.TyLér || Kayıtlı Üye 4 Eyl 2007 #51 RAINMAN||' Alıntı: topuk Genişletmek için tıkla ... TopukLarım
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 4 Eyl 2007 #54 Yanııı Abii Gel CaY KaYve İç EgeRKı Nette Takılırım Felan DerSeN WwW.DuSLeRFoRuM.CoM BeKLerım Dıcenn Rap Puanını Esirgeme Dıcen Ver Bana Dıcen Oke!!!
Yanııı Abii Gel CaY KaYve İç EgeRKı Nette Takılırım Felan DerSeN WwW.DuSLeRFoRuM.CoM BeKLerım Dıcenn Rap Puanını Esirgeme Dıcen Ver Bana Dıcen Oke!!!
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 4 Eyl 2007 #59 Ayınen Ayınen Onu Unutuyordum Bak KeBab ŞalGaM ! AcıLı ] =)