---> YokLuğuna Doyamadım `` VarLığında ÖLdür Beni ..
A$Koliq ^^ Bayan Üye 4 Tem 2010 #342 ---> YokLuğuna Doyamadım `` VarLığında ÖLdür Beni .. Yani kendi kalbime bir çelme taktım..
A$Koliq ^^ Bayan Üye 5 Tem 2010 #355 ---> YokLuğuna Doyamadım `` VarLığında ÖLdür Beni .. Vakit Gül Mevsimidir Şimdi Uzun zamandır yüreğim bir kuytuda Uzun zamandır suskunluğum sorguda Kilitlendim karmaşık bir duyguda Her geçen gün biraz daha eksiliyorum Vakit gül mevsimidir şimdi Geceler hanımeli kokar Bütün isyanlar benimdir Hasretin zincirler kırar Vakit gül mevsimidir şimdi Gül yapraklarına benzer sabahlar Yağmurlar zamansız dindi Yasaklarıma benzer günahlar Ahmet Altan
---> YokLuğuna Doyamadım `` VarLığında ÖLdür Beni .. Vakit Gül Mevsimidir Şimdi Uzun zamandır yüreğim bir kuytuda Uzun zamandır suskunluğum sorguda Kilitlendim karmaşık bir duyguda Her geçen gün biraz daha eksiliyorum Vakit gül mevsimidir şimdi Geceler hanımeli kokar Bütün isyanlar benimdir Hasretin zincirler kırar Vakit gül mevsimidir şimdi Gül yapraklarına benzer sabahlar Yağmurlar zamansız dindi Yasaklarıma benzer günahlar Ahmet Altan
A$Koliq ^^ Bayan Üye 5 Tem 2010 #356 ---> YokLuğuna Doyamadım `` VarLığında ÖLdür Beni .. Soluyoruz vay aman .. Yaşıyoruz o zaman .. Hayatın kendisi bu Her şey varmış içinde.. Alışmak çok zor..
---> YokLuğuna Doyamadım `` VarLığında ÖLdür Beni .. Soluyoruz vay aman .. Yaşıyoruz o zaman .. Hayatın kendisi bu Her şey varmış içinde.. Alışmak çok zor..