Yetenek sizsiniz DUSLERFORUM 1.Sezon (Yarışmacı Katılımları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
64a818fa71b5e16318f02b448cc0e11d.jpg

evettttt yeni bir programla karsinizdayim.

Progam soyle...

- 3 tane juri olacak (buraya ilk 3 yorum yapip ben juri olmak istiyorum diye yazan juri olacak) yani kim elini cabuk tutup ilk 3 e ben juri olmak istiyorum diye yazarsa onlar juri olacak. lutfen surekli online olan kisiler juri olmak istesin, haftada bir iki kere girenler juri olmak istemesin.

- yarismacilar olacak yarismaci olmak isteyenlerde buraya yazabilir yarismaci olmak istiyorum diye. DIKKAT EDILMESI GEREKEN KONU: yarismaci olmak isteyen kisi(ler) buraya hangi katagoride yarismaci olmak istediklerinide yazsinlar.
soyle olacak, yarismacilar katagorileri belirtip o katagori hakkinda buraya video ekleyecek (internetten herhangi bir yetenek videosu) (kendisi yetenek sergilemis gibi olacak) juri uyeleri begenirse finale kalacaksiniz vermezse eleneceksiniz.

HER YARISMA ICIN YENI BIR KONU ACACAGIM O YUZDEN VIDEOLARI BURAYA EKLEYIN

Son düzenleme:
---> Yetenek sizsiniz DUSLERFORUMMMMMM

benn yeteneksizimm aplaa katılamam :( :D amaaa konuu güzellmişşş takıpteyımm :)

benn yeteneksizimm aplaa katılamam :( :D amaaa konuu güzellmişşş takıpteyımm :)

juri olmak istemez misin? ilk 3 juri olmak istiyorum diye yazan juri olacak :) kacirma derim ama
bir rica, lutfen sitede surekli online olan kisiler juri olmak istesin haftada bir kere girenler olmasin

[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=155270]Cin[/MENTION] [MENTION=156106]Ente[/MENTION] [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] @c'abonbo yu biriniz etiketleyin :) [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] (ozledim seni nerdesin)
online olan herkesi etiketliyorum

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION], [MENTION=153486]Altmis Bir[/MENTION], [MENTION=153273]Amor[/MENTION]+, [MENTION=150685]amurdad[/MENTION], [MENTION=158194]ASAD0kordelya[/MENTION], [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION], [MENTION=30416]Bezmi$h[/MENTION], [MENTION=151672]bluee[/MENTION]+, [MENTION=158182]Capriss[/MENTION], [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]+, [MENTION=154022]efex61[/MENTION], [MENTION=1100]efsane[/MENTION] [MENTION=1007]suskun[/MENTION], [MENTION=156426]Elsa[/MENTION], [MENTION=157835]eppekci[/MENTION], [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION], [MENTION=155577]firstclass57[/MENTION], [MENTION=156245]gizliozne[/MENTION]+, [MENTION=157852]IIIFerhatIII[/MENTION], [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]+, [MENTION=31101]leqend17[/MENTION], [MENTION=54256]Mastor[/MENTION], [MENTION=93802]meridyen2[/MENTION], [MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION], [MENTION=19247]PureLove6[/MENTION]+, [MENTION=158051]sessizlikk[/MENTION], [MENTION=157575]She`[/MENTION]+, [MENTION=158193]sozman[/MENTION], [MENTION=152507]Stinko[/MENTION], [MENTION=157965]telaslipenguen[/MENTION], [MENTION=153703]Wu-Tang[/MENTION], [MENTION=155529]yamyamix[/MENTION], [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]+, [MENTION=22300]` nazLı ..[/MENTION]+, [MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]+, [MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION]

Bende izleme taraftarıyım, Barış gibi. Harika bir konu olmuş, katılımı olan arkadaşlardan neler çıkacak bakalım :)

konunun yerini değiştirsek iyi olucak sanırım düşlerforum anıları komik yazıları buraya alsak daha iyi olur sanırım en azından daha çok ilgi çeker [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ilgilenirmisin canım :R

konunun yerini değiştirsek iyi olucak sanırım düşlerforum anıları komik yazıları buraya alsak daha iyi olur sanırım en azından daha çok ilgi çeker [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ilgilenirmisin canım :R

evet konu burada heba olmasın güzel fikir.

iyide ben bunu bolum bolum yapacagim. bazi katagorilerde yazdigimiz mesajlari degistiremiyoruz diye her telden bolumune actim. yoksa geyike yazardim ama orda mesaj degiwstilrmiyor boyle progam yaptigimda ise surekli degisiklik gerekior

aslinda duslerforum tv programlari dye yeni bir katagori acilsa ne iyi olur
birde goya gazetem icin katagori acilacakti :( onuda yapmadilar. yonetim biraz tembelmi ne :)

iyide ben bunu bolum bolum yapacagim. bazi katagorilerde yazdigimiz mesajlari degistiremiyoruz diye her telden bolumune actim. yoksa geyike yazardim ama orda mesaj degiwstilrmiyor boyle progam yaptigimda ise surekli degisiklik gerekior

aslinda duslerforum tv programlari dye yeni bir katagori acilsa ne iyi olur
birde goya gazetem icin katagori acilacakti :( onuda yapmadilar. yonetim biraz tembelmi ne :)

burda kendi mesajlarını düzenliyemiyormusun

sadece geyik bölümlerinde düzenliyemiyorsun geri kalan bölümlerde düzenliyebilirsin ablam inşallah bol katılımlı olur onun için aldırdım buraya :)

sagol ama baksana, daha 3 juriyi bile tamamlayamadk :( ilgi gormeyecek gibi, halbukim daha baska projelerimde var... ilgi gormese digerini yapmam artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri