yesil

yesil83

Bayan Üye
Adim canan (2 yil sonra yeni yeni ismimi internet ortaminda soyluyorum).
83 dogumluyum. (Hepinoz ogrencisiniz hesaplayin iste kac yasindatim) :)
Tr' orta 2 nin 1. Yarisina kadar okudum ve 13 yasinda Hollandaya tasindik 25 mayis 1996'da. Aglaya sizla geldigim ulkeye simdi güle güle 18-19 yil sonra geri donuyorum ulkeme. TURKIYEME... tevafuka bakin ki 25 mayista geldigim ulkeye yine mayis ayinda terk edecegim (simdi fark ettim).

Egitimime hollandada devam ettim.
Ortaokul 2 den basladim moda bolumu olarak bitirdim.
Sonra ofis elmani, muhasebe, bolum yonetimi mezunu oldum. Bilgisayar diplomamida aldim bu senelr icinde.
Finans, bankacilik ve cesitli ofis islerinde calstim.

Bildiginiz uzere nisanliyim. 7 eylul 2013 te nisanlandim. Kismet olursa 16 agustosta dugunu dusunuyoruz. Dugun salonunu ve balayini 10 agustosa ayarladik ama cumhurbaskanligi secimi isimizi bozdu :) 16 agustosa ertelemeyi dusunuyoruz.
Evlilik sonrasi calismayi planliyorum Tr'de de eğer is bulabilirsem tabi :) ayni sektorlerde calismayi planliyorum. Farkli branslardada calisabilirim.

Iste kisaca boyle....
Yeni seyler olursa eklerim.

Son düzenleme:
---> yesil83

Tanıdığıma memnun oldumda,bir sorum olacak müsadenizle.
Türkiyeye neden dönüş yapmak istiyorsunuz ?

---> yesil83

Yeşillik diyecem ben sana samimiyetine sığınarak :)
Erzurumlular genelde iyidir çok severim Erzurumluları bazı huylarından bende de var diyorum ve kendini tanıttığın için teşekkürler :)

---> yesil83

Tanıdığıma memnun oldumda,bir sorum olacak müsadenizle.
Türkiyeye neden dönüş yapmak istiyorsunuz ?

Hollanda'ya zaten isteyerek gelmedim, babam yillardir burdaydi bizi buraya aldirtti 13 yasindaydim. Sevemedim.. Hollanda'nin bir tek sistemini seviyorum ama burda yasamak bana zevk vermiyor. Sevemedim acikcasi... Hem avrupanin durumuda parlak degil pek. issizlik vs. cok fazla.

Yeşillik diyecem ben sana samimiyetine sığınarak :)
Erzurumlular genelde iyidir çok severim Erzurumluları bazı huylarından bende de var diyorum ve kendini tanıttığın için teşekkürler :)

Rica ederim... :) diyebilirsin, ee soguk memleketin sicak insanlariyiz :)

---> yesil83

Hollanda'ya zaten isteyerek gelmedim, babam yillardir burdaydi bizi buraya aldirtti 13 yasindaydim. Sevemedim.. Hollanda'nin bir tek sistemini seviyorum ama burda yasamak bana zevk vermiyor. Sevemedim acikcasi... Hem avrupanin durumuda parlak degil pek. issizlik vs. cok fazla.
Gelin tabi.
Yabancı diliniz burda çok işe yarar.xD

---> yesil83

Hollandacanin pek Turkiye'de bir ise yaracagini zannetmiyorum. Almanca olsaydi bayagi bir ise yarardi ama Turkiye'ye gelmeden once ingilizce ve almancada ogrenip gelmeyi dusunuyorum insaALLAH...

---> yesil83

Hollandacanin pek Turkiye'de bir ise yaracagini zannetmiyorum. Almanca olsaydi bayagi bir ise yarardi ama Turkiye'ye gelmeden once ingilizce ve almancada ogrenip gelmeyi dusunuyorum insaALLAH...
Yarar yarar.
Bacasız sanayi;Turizm.
Hollandayla anlasmali özel şirketler.
Mebin yurt dışı projeleri
Basbakanlık projeleri
.
.
icon7.gif

---> yesil83

beni basortulu pek bir yere almazlar ama hayirlisi olsun...

burda en iyi sirketlerde calistim problem olmadi basortum ama Turkiye'de bundan emin degilim :(

olsun hayirlisi.. insaALLAH duzelir hersey.

---> yesil83

amin ins.
sagol... kendim cizdim :)
kendi yaptigim birseyin (emegimin) begenilmesi beni cok sevindiriyor.

---> yesil83

Hayırlı olsun sayfan yeşil:))
blume9009ffmd9ue3.gif

Ev ziyaretine gelir gibi hissettim..

Elim boş gelmeyeyim dedim

---> yesil83

Bazen öyle oluyor,ama tekrar karşılaşınca insan seviniyor;sanki bir dostunu görmüş gibi:))

---> yesil83

:) ayni oyle oldu.

actigimi unutmustum gorunce aaa ben kendimi tanitmissim dedim :) arkadas buldum gibi ayni dedigin gibi. :)

---> yesil83

vayy :) amin ama evlenince boyle olmuyor :( evlenince en hircinlar bile sut dokmus kediye donuyor :) ama ben odanin duvarina merdanemi asayim ki korku olsun degil mi??? :)

yada bir fikrada oldugu gibi 1.. diye saymaya baslayayim :) dogru bu fikrayi ilk ondan dinlemistim ben bak simdi hatirladim :) bende sana sayarmaya baslarsam 3 e kadar bile saymam :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri