---> Yermisin Yemezmisin ? yemem rafadan yumurta ?
Night Wind Kayıtlı Üye 30 Eyl 2016 #3,712 Cevap: ---> Yermisin Yemezmisin ? SuskunDervis' Alıntı: yerim sıkıntı ? Genişletmek için tıkla ... onu yiyebileceğimi sanmıyorum devam ediyorum Havuç ?
Cevap: ---> Yermisin Yemezmisin ? SuskunDervis' Alıntı: yerim sıkıntı ? Genişletmek için tıkla ... onu yiyebileceğimi sanmıyorum devam ediyorum Havuç ?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 30 Eyl 2016 #3,713 ---> Yermisin Yemezmisin ? yanlış yere yazmışım kusura bakma yerim dondurma ?
Night Wind Kayıtlı Üye 30 Eyl 2016 #3,714 Cevap: Yermisin Yemezmisin ? est her yere yetişmesi zor bütün oyunlar da yarışıyoruz yerim Kereviz ?
Turquaze Kayıtlı Üye 30 Eyl 2016 #3,718 ---> Yermisin Yemezmisin ? Çok uzun süredir yemedim.Çok ekşi ama şifa niyetine olursa yerim Lahmacun?
---> Yermisin Yemezmisin ? Çok uzun süredir yemedim.Çok ekşi ama şifa niyetine olursa yerim Lahmacun?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 30 Eyl 2016 #3,719 ---> Yermisin Yemezmisin ? şimdi olsa da yesek akçaabat köfte ?
Night Wind Kayıtlı Üye 30 Eyl 2016 #3,720 Cevap: Yermisin Yemezmisin ? gece gece yine formumuzdayız yeriz güveç ?