---> Yermisin Yemezmisin ? yerim tantuni ?
Night Wind Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,664 Cevap: Yermisin Yemezmisin ? Hallederiz bir ara bunları Hiç yemedim de severim diyim K.mercimek çorbası ?
Cevap: Yermisin Yemezmisin ? Hallederiz bir ara bunları Hiç yemedim de severim diyim K.mercimek çorbası ?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,665 ---> Yermisin Yemezmisin ? çorbalar içinde vazgeçilmezim izmir köfte ?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,667 ---> Yermisin Yemezmisin ? ilk kez duyuyorum ama genelde turşu severim etli ekmek ?
Night Wind Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,668 Cevap: Yermisin Yemezmisin ? En güzeli burada yapılır etli ekmeğin severim lokum ?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,671 ---> Yermisin Yemezmisin ? burda yemeyeni dövüyorlar trakya usulü mantı ?
Night Wind Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,672 Cevap: Yermisin Yemezmisin ? Tarifine baktım da etli ise yerim tavuklusunu yemem peskütan çorbası?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,673 ---> Yermisin Yemezmisin ? etli tavuklu kavurmalı sucuklu neyli istersen ilk kez duydum bir şey diyemem çerkez tavuğu ?
---> Yermisin Yemezmisin ? etli tavuklu kavurmalı sucuklu neyli istersen ilk kez duydum bir şey diyemem çerkez tavuğu ?
Night Wind Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,674 Cevap: Yermisin Yemezmisin ? Tavukla aramda kötü anılar var ben tavuklu yemekler sevmem yemem Şimdi tepki yağacak ama kadınbudu köfte vardır burada meşhurdur
Cevap: Yermisin Yemezmisin ? Tavukla aramda kötü anılar var ben tavuklu yemekler sevmem yemem Şimdi tepki yağacak ama kadınbudu köfte vardır burada meşhurdur
SuskunDervis Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,677 ---> Yermisin Yemezmisin ? memlekete gittiğimde ilk yemeğim enginar ?
Night Wind Kayıtlı Üye 29 Eyl 2016 #3,678 Cevap: Yermisin Yemezmisin ? Nefret ederim sarmayı bende çok severim Sulu köfte ?