Bunun sebebi işlerin yoğun olması değil, anlamadan dinlemeden yorum yapmak. Kişilerin asıl sorunu da bu ya. Yazıda ne yazıyor tayyip mi ooooo bu adam tayyipçi diyip başlıyorlar yağdırmaya.
###
Yeni Başbakan'ımız hayırlı olsun.
Başkanlık sistemi ile ilgili de sanki Tayyip uzun vadeli yaşayacağının garantisini almış gibi davrananlar, düşünenler var maalesef. Bu adam Başkan olduktan sonra yerine gelecek Başkan kim olacak daha belli değilken herkes Cumhurbaşkanı'nı Başkan yapmak istiyoruz diyorlar. 23 Nisan'da başkan yapmayacaksınız arkadaşlar, Ke-mal kılıçdaroğlu'nun, sözü geçmeyen bahçeli'nin veya hain selahattin'in başa geçeceğini de bir düşünün derim. Gerçi, hep diyip diyip dinliyoruz o başka da.
###
Eşi ile de gündeme getirilmesini yanlış buluyorum. İleri de sizin evleneceğiniz isimler çok mu temiz, çok mu güzel olacak acaba merak ediyorum.
insanların gün içersinde ne yaşadığını neler ile uğraştığını bilmeden görmeden laf ilişitirmeyin sevgili admin bey.
Rct ile kemal arasında dağları geçtim uzay kadar fark var.
Birisi alnının akıyla yükselen birisi hırsızlıkla terör örgütüne yandaşlık ile abd'ye yağ ile cumhurbaşkanlığına geldi.
Ama ALLAH büyük elbet onunda sonu gelecektir. bundan eminim, rct'nin tek kazanmasının sebebi yağı iyi çekiyor ve cahil milletimiz çok
Diğeri de kasetle geldi bugünlere, yaylana yaylana konuşmanın anlamı yok. Sevmediğim bir adamı bana savundurtma şurada şeker şey.
o kaset'i de ortaya atanlar sizlersiniz başka kim olacak, benim kimseyi savunduğum yok.
siz istediğiniz kadar atatürk'ün inkilaplarını kaldırmaya tc leri kaldırmaya çalışın devran döner ya.
bana öyle şeker jelibon gibi konuşmanı istemiyorum
insanların gün içersinde ne yaşadığını neler ile uğraştığını bilmeden görmeden laf ilişitirmeyin sevgili admin bey.
Rct ile kemal arasında dağları geçtim uzay kadar fark var.
Birisi alnının akıyla yükselen birisi hırsızlıkla terör örgütüne yandaşlık ile abd'ye yağ ile cumhurbaşkanlığına geldi.
Ama ALLAH büyük elbet onunda sonu gelecektir. bundan eminim, rct'nin tek kazanmasının sebebi yağı iyi çekiyor ve cahil milletimiz çok
Bak recep tayyip erdogani sevmio ola bilirsin ama ona oy verenlere cahil deme hakkin yok tamammi...
acı gerçekler...
Arkadaşlar ikili tartışmaya dönmesin konuyu kilitlemeyelim..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.