qıs bu resme yazarsan sefnrmm xD
-oZKan- Ceo Admin 21 Eyl 2008 #302 qisem' Alıntı: canımm benim icin~HeaVeN~ nicki yazılı guzel bir kaç foto yapabilinmi ??? Genişletmek için tıkla ... kendı nıckınız veya ısmınız dıısnda baska sıtelerde yayınlamak ve baskalarına vermek uzere burada nıck yaptıramazsınız .
qisem' Alıntı: canımm benim icin~HeaVeN~ nicki yazılı guzel bir kaç foto yapabilinmi ??? Genişletmek için tıkla ... kendı nıckınız veya ısmınız dıısnda baska sıtelerde yayınlamak ve baskalarına vermek uzere burada nıck yaptıramazsınız .
-oZKan- Ceo Admin 21 Eyl 2008 #303 SürekLı resım verıp Bunuda yaparmısın Şeklınde ıstekte Bulunmayın (EbRu03) Limıtiniz Doldu . forumda aktıf olmayan uyelerın avatar ısteklerı degerlendırılmıcek mesaj sayısı cok az uyelere bırden fazla avatar yapılmıcak .
SürekLı resım verıp Bunuda yaparmısın Şeklınde ıstekte Bulunmayın (EbRu03) Limıtiniz Doldu . forumda aktıf olmayan uyelerın avatar ısteklerı degerlendırılmıcek mesaj sayısı cok az uyelere bırden fazla avatar yapılmıcak .
SanaL_Boy Kayıtlı Üye 21 Eyl 2008 #304 Eee Bunlar Var Biraz Çabuk Yaparsan Sevinirim Ne yazdığın fark etmez ama benim nickinime uygun bir resimm yaparsan memnun olurum Nick:U-Mutsuz
Eee Bunlar Var Biraz Çabuk Yaparsan Sevinirim Ne yazdığın fark etmez ama benim nickinime uygun bir resimm yaparsan memnun olurum Nick:U-Mutsuz
-catLaK- Bayan Üye 25 Eyl 2008 #310 Bunun için ayrı bi konu açarsan sevinirim Benim konumla alakası yok cünkü
SyRuS Kayıtlı Üye 14 Ara 2008 #313 bunlar Cansum admine Bide ben senden güzel bişey istiyebilirmiyim ama avatarı sen seç şimdiden tşkler bu arada sadece nikim yazsın Buda senin için sayfanna ekledim için kusura bakma en mantıklı burası geldi Son düzenleme: 14 Ara 2008
bunlar Cansum admine Bide ben senden güzel bişey istiyebilirmiyim ama avatarı sen seç şimdiden tşkler bu arada sadece nikim yazsın Buda senin için sayfanna ekledim için kusura bakma en mantıklı burası geldi
-catLaK- Bayan Üye 11 Ocak 2009 #317 ßy.MeCHuL' Alıntı: buna by mechul yazılırsa sevınırım hareketlı Genişletmek için tıkla ... Tamam,yapıyorum (
ßy.MeCHuL' Alıntı: buna by mechul yazılırsa sevınırım hareketlı Genişletmek için tıkla ... Tamam,yapıyorum (
Atlantis Banned 11 Ocak 2009 #318 banada kafana gore bısı yap ya ustunde reye_19 yazsın yok ılla avatarı sen ver dıyosan mesaj at ona gore avatar ayarlıyım
banada kafana gore bısı yap ya ustunde reye_19 yazsın yok ılla avatarı sen ver dıyosan mesaj at ona gore avatar ayarlıyım