yhaw ama ben buraya resim nasıl konluo onu bilmiom ilk önce bana onu süleyindee...
bulutb Bayan Üye 31 Ağu 2008 #261 yhaw ama ben buraya resim nasıl konluo onu bilmiom ilk önce bana onu süleyindee...
E EbRu03 Banned 5 Eyl 2008 #263 bu resme EbRu03 yazarsan sevinirim hade cnim acil lazim simdiden tsklerr
Q qisem Banned 9 Eyl 2008 #266 çok teşekkür ederim cnm benimmm saoL Sanadaa zahmet oluyo sürekLi nasıL yapıysounn banaada lasım böLe bişi Son düzenleme: 9 Eyl 2008
çok teşekkür ederim cnm benimmm saoL Sanadaa zahmet oluyo sürekLi nasıL yapıysounn banaada lasım böLe bişi
x[AsimeLek]x Bayan Üye 9 Eyl 2008 #267 qizemcim bircok program war ama en kullanışlı "Ulead GIF Animator" dür
E EbRu03 Banned 10 Eyl 2008 #270 :2: baska cesitlerden yapabilirmisin yine EbRu03 yazsin uzerinde tskler bekliorum hahaha
Q qisem Banned 12 Eyl 2008 #273 x[AsimeLek]x' Alıntı: qizemcim bircok program war ama en kullanışlı "Ulead GIF Animator" dür Genişletmek için tıkla ... saol cnm benimm
x[AsimeLek]x' Alıntı: qizemcim bircok program war ama en kullanışlı "Ulead GIF Animator" dür Genişletmek için tıkla ... saol cnm benimm
Q qisem Banned 12 Eyl 2008 #275 qüsel bi resim bulup ona jeLibon elma şekeri yazarmısınn resim secemiyorumdaaaa hareketli kalp falan olabilir qerçekten qüsel yapıyo bide bunun yanına elma şekeri diye eklermisn acilde işin yoksa Son düzenleme: 12 Eyl 2008
qüsel bi resim bulup ona jeLibon elma şekeri yazarmısınn resim secemiyorumdaaaa hareketli kalp falan olabilir qerçekten qüsel yapıyo bide bunun yanına elma şekeri diye eklermisn acilde işin yoksa
x[AsimeLek]x Bayan Üye 14 Eyl 2008 #278 qizem bu senin için ebru bu senin için umarım beğenmişsinizdir