Seni çok beklettim özür diliyorum :67:
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Ağu 2008 #242 eline saglıık tşkler
Q qisem Banned 13 Ağu 2008 #246 tşk ederimm snada zahmet oluyoo ama bi tane daha isticektim HAREKETLİ OLCAK :174: bunu imzama koyucam jeLiboN & £ℓw@|Şέке®і bu resimi avatar olarak istiyom yapalirsen çok sevinirim boyutunu ayarlayamadımda ayaralamazsannn jelibonun yanına verdiğim ayzyı eklersin bide (jeLiboN & £ℓw@|Şέке®і) avatarımdaki sadece jelibon olcak Son düzenleme: 13 Ağu 2008
tşk ederimm snada zahmet oluyoo ama bi tane daha isticektim HAREKETLİ OLCAK :174: bunu imzama koyucam jeLiboN & £ℓw@|Şέке®і bu resimi avatar olarak istiyom yapalirsen çok sevinirim boyutunu ayarlayamadımda ayaralamazsannn jelibonun yanına verdiğim ayzyı eklersin bide (jeLiboN & £ℓw@|Şέке®і) avatarımdaki sadece jelibon olcak
PReѧ Kayıtlı Üye 13 Ağu 2008 #247 tmm qisem kusura bakma.. catlak senden bi yazılı isticem ama güzel olcak.avatar seçemiyorum ben.
»¦ Göкѕєℓ ¦« Banned 15 Ağu 2008 #249 Kız Cimcime Sana Zahmet Şuna Güzel Bi Efektif Verirmisin Ama Baş Dönürücü Sallanmasın Işıq Olabilir
Loading... Bayan Üye 17 Ağu 2008 #253 avatarım daki resme hareketli ve pembe renkte "Loading..." yazarmsın pls..
-catLaK- Bayan Üye 17 Ağu 2008 #254 (canım hepsini yapamadım daha sonra yapıcam) Bi teşekkür edin artık cok yoruldum hahaha Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Ağu 2008
Q qisem Banned 19 Ağu 2008 #259 cnm programın adını link özel mesajla atarmsınn çok lazım oluyoda CNM BUNA KIZA JELİBON ERKEĞE ELMA ŞEKERİ YAZIP ORDAKİ CAĞLA 89 SİLİP RESMİ HAREKETLİ YAPARMSIN:174: Son düzenleme: 19 Ağu 2008
cnm programın adını link özel mesajla atarmsınn çok lazım oluyoda CNM BUNA KIZA JELİBON ERKEĞE ELMA ŞEKERİ YAZIP ORDAKİ CAĞLA 89 SİLİP RESMİ HAREKETLİ YAPARMSIN:174: