---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Çok hızlı.
OzaaN42 Kayıtlı Üye 5 Şub 2016 #203 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Valla işten geliyom okadar yorgun oluyomki bazen çorabı bile çıkarmadan yatıyom Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Şub 2016
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Valla işten geliyom okadar yorgun oluyomki bazen çorabı bile çıkarmadan yatıyom
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 24 Şub 2016 #204 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Evet,çok hızlı
Heulwen Kayıtlı Üye 24 Şub 2016 #205 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Hava sıcak değil ise evet, saniyesinde.
Luna Crisis♪ Bayan Üye 26 Şub 2016 #206 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Çabuk uyuyamıyorum
Depending Kayıtlı Üye 26 Şub 2016 #207 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Bazen çok rahat uyuyabilirken bazen de hiç uyuyamıyorum. Ama çoğu zaman yatağa uyumak için değil de kitap okumak için giriyorum. Bu da gereksiz bir ayrıntı oldu.
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Bazen çok rahat uyuyabilirken bazen de hiç uyuyamıyorum. Ama çoğu zaman yatağa uyumak için değil de kitap okumak için giriyorum. Bu da gereksiz bir ayrıntı oldu.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 16 Mar 2016 #209 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Ne kadar yorgun uykusuz olursam olayım uyuyamam yine de
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Mar 2016 #210 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? hayur
Leothriva Kayıtlı Üye 18 Mar 2016 #211 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Kafamı yastığa koyduğum gibi uyurum
melis95 Bayan Üye 1 Haz 2017 #212 yorgunsam kafayı koyar koymaz uyurum değilsem müzik dinler öyle uyurum
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 1 Haz 2017 #213 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? 1 Saat sonra.
Irelia Ghost Bayan Üye 13 Haz 2017 #215 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Çok uykum varsa direk uyurum.