---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? Evet.
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 23 Ara 2015 #182 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Çabuk uyurdum bu aralar uyuyamıyorumm aklımda hep o.
M Moreas Bayan Üye 23 Ara 2015 #183 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? 1 2 saat telefonumla uğraşınca evet
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 23 Ara 2015 #184 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Elimde telefon olmayınca & kafam rahat olunca , 5 dakikayı bile bulmaz uyumam
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Elimde telefon olmayınca & kafam rahat olunca , 5 dakikayı bile bulmaz uyumam
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 23 Ara 2015 #186 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? keşke uyuyabilsem
BadMatmazel توغبه Prenses 23 Ara 2015 #187 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Hayır Hemen uyuyabilen insanlar ne şanslı
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 23 Ara 2015 #188 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Ben bir haftadır hic uyumuyorum yaa en fazls bir saat o da sağda solda böyle giderse yikilacam temeli kurtulacak herkes
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Ben bir haftadır hic uyumuyorum yaa en fazls bir saat o da sağda solda böyle giderse yikilacam temeli kurtulacak herkes
ParadokS Kayıtlı Üye 24 Ara 2015 #190 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Bugün çabuk uyurum.
Sibel1 Bayan Üye 24 Ara 2015 #191 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? belli olmuyor, çok düşünceli olduğumda stresli olduğumda zor uyurum, kafam rahatsa mutluysam çabuk uyurum
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? belli olmuyor, çok düşünceli olduğumda stresli olduğumda zor uyurum, kafam rahatsa mutluysam çabuk uyurum
Brise Banned 24 Ara 2015 #192 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Müzik dinlemeliyim yada tv açık olmalı. Kısacası biryerlerden sesler duymalıyım. öyle alıştım.
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz? Müzik dinlemeliyim yada tv açık olmalı. Kısacası biryerlerden sesler duymalıyım. öyle alıştım.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 3 Ocak 2016 #194 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? kafam dalgın değilse uyurum genellikle hemen uyurum uykuyu seviyorum
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? kafam dalgın değilse uyurum genellikle hemen uyurum uykuyu seviyorum
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 4 Ocak 2016 #195 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Uyuyamıyorum
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 4 Ocak 2016 #196 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Dün gece mutlu yataga girincee hemencikk uyumuşumm Hayallere dalınca veya sinirliysem hemenn uyuyamıyormm Ruh halıyle alakalıı [emoji4] iPhone 6 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Dün gece mutlu yataga girincee hemencikk uyumuşumm Hayallere dalınca veya sinirliysem hemenn uyuyamıyormm Ruh halıyle alakalıı [emoji4] iPhone 6 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
T TRomantik Kayıtlı Üye 27 Ocak 2016 #199 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Ben genelde 2 yada 3 saat boş boş sağa sola döner dururum. Sonra sabah erken kalkıcam aklıma gelir, birden uyuyuveririm.
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyurmusunuz ? Ben genelde 2 yada 3 saat boş boş sağa sola döner dururum. Sonra sabah erken kalkıcam aklıma gelir, birden uyuyuveririm.