---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? hyr
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 14 May 2009 #142 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? Hyr.. En Az 1 saat yatağımda müzik dinlerim
PERITOZU Bayan Üye 14 May 2009 #143 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? Keşke Uyusam Asla Müzik Olmadan Uyuyamam
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 24 May 2009 #144 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? sabaha kadar uyumuyorum
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 May 2009 #145 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? hayıR :s meSeLa dün sabah ezanınDan sonRa anCa uyuyabiLdim :s Saate en Son baktığımDa 5 e geLiodu :|
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? hayıR :s meSeLa dün sabah ezanınDan sonRa anCa uyuyabiLdim :s Saate en Son baktığımDa 5 e geLiodu :|
LocKe GururLan Bayan Üye 28 May 2009 #150 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? hayir baya bi zaman gecer ...
quLshann Bayan Üye 28 May 2009 #151 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? hyr dşnmm grkn kişiLer oLuo
iReM^^ Banned 28 May 2009 #152 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? hyr maaLesef =) uyumaDan once onemLı ısLerım oLuoo (= onLara kaffa yoRuoRumm =) oLe ısTe (=
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? hyr maaLesef =) uyumaDan once onemLı ısLerım oLuoo (= onLara kaffa yoRuoRumm =) oLe ısTe (=
Deniz kızı Bayan Üye 13 Ağu 2012 #154 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? 2-3 saat sonra anca.
Valetta Bayan Üye 13 Ağu 2012 #155 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? Normalde hiç uyuyamam ama şu sıralar direk dalıyorum dalgınlıktan olsa gerek
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? Normalde hiç uyuyamam ama şu sıralar direk dalıyorum dalgınlıktan olsa gerek
G gizliozne Bayan Üye 13 Ağu 2012 #156 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? en az yarım saat dönerim yatakta .
Wu-Tang Kayıtlı Üye 13 Ağu 2012 #157 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? Yatağa genelde uykum çok bastırdığında girdiğimden anında uyurum.
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? Yatağa genelde uykum çok bastırdığında girdiğimden anında uyurum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Eki 2012 #158 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? yok
Oleander Bayan Üye 16 Eki 2012 #160 ---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? yorgun olunca daha çabuk uyurum ama genelde hemen uyuyamıyorum :M
---> Yatağa Yattığınızda Çabuk Uyur musunuz? yorgun olunca daha çabuk uyurum ama genelde hemen uyuyamıyorum :M