Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şarap kadehimde boğulmanı diliyorum.. Kullanılmam adına (ki bu senin zihnindeki şey.. bende aşk her şeyiyle bir bütün olarak yaşanır) Kadehimi sana kaldırıyorum.. Kelimelerle ifade edemediğin “yeni (?) sevgilin” adına sana en büyük ahlarımı yolluyorum.. Kimsenin ahı kimsede kalmaz;inanırım buna.. Huyum da değildir ah etmek.. Bu ilk oluyor.. Sevinmelisin.. Bir ilkim sana ait.. Ben kendime gelirim merak etme.. Ben “ben”i yeniden bulurum bir yerlerde.. Sen kendine bak.. Asla bulamayacağın kendine bir bak.. Aynadaki yalancı suretine.. Her daim değişebilme potansiyeli olan benliğini,özünü,geçmişini ve geleceğini koy bir kenara;ölç,biç,tart bakalım.. Ne olacak sonuç.. Hüzne mahkumsun sen.. Ebedi hüzün,senin kaçınılmaz sonun..
ipleri dolasmıs ucurtmalar misali.. ne beraber ucabildik bosverip su dünyayı.. ne gidebildik kendi yolumuza.. Rüzgarda savruk basına buyruk.. Senle ben..
Derin bir denizin dibine çökmüş bir hazine aşk denen Gafilen bir av olur aniden. Bir kalp ve diğeri hükmeden. Benden uzakta olsun derdim körpecik çocukken. Gücümü toplamam gerekti aldanışımı yaşarken
Kıvranışımı seyreden melekler gibidir sükunet Tam kendimi toplamışken önüme çıkar hayalet Ve korku içime hücmederken korkup kaçar cesaret Felaket sarsılışımı izler, cesede çevirir esaret
Yardım et, bir iğne vur ve sönsün acımın yangını Güneş su olsa, yağmur kurusa ayıltamaz bu baygını. Çok zorladım şansımı ve yatıştırdım hırsımı. Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır Bil de gerisi mühim değil, sevgim sana özel ve saftır Bugüne dek işlediğim günaha istirhamım tek bir aftır.
Dökmek ister içini içim, anlatmalı mı biçim biçim? Her neşe, bir içim ve içlenişime direnişim. Ben yürüdükçe kalır izim, bitmek bilmez pembe dizim. Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim. Bırak, yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset, bıktım Bu monotonluk maratonu. Onu tanı İçine düşünce koştur..