---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? İşe gidecektim vazgeçtim
endLesS Webmaster 3 Mar 2016 #761 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? İşe gidecektim vazgeçtim
Earl Freyja Bayan Üye 3 Mar 2016 #762 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Doktora gideceğim, bugün kulak burun boğaza, yarin da göğüs hastaliklarina.
---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Doktora gideceğim, bugün kulak burun boğaza, yarin da göğüs hastaliklarina.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 3 Mar 2016 #763 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Tatil olduğu için yatacağım :R
ParadokS Kayıtlı Üye 3 Mar 2016 #764 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Mersine gideceğim.
Heretic. Erd Bayan Üye 3 Mar 2016 #765 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Akşama kadar uyuyacağım.
kenks Bayan Üye 3 Mar 2016 #766 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? kankamda kalcam
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 4 Mar 2016 #767 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Sahile gidip hava alacağım.
ParadokS Kayıtlı Üye 5 Mar 2016 #768 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Dinlenecem.
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 5 Mar 2016 #769 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Evimde yatacam tum gun
Sez1912 Bayan Üye 6 Mar 2016 #770 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Sabahtan ablama gidicem sonra edizlere
ParadokS Kayıtlı Üye 7 Mar 2016 #771 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Okula gideceğim.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 Mar 2016 #772 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Laboravutar günü, sıkıcı bir sürü deney ile uğraşacağım
---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Laboravutar günü, sıkıcı bir sürü deney ile uğraşacağım
N ` nazLı .. Bayan Üye 12 Mar 2016 #773 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Ders çalışacam napacam başka :M
Earl Freyja Bayan Üye 12 Mar 2016 #774 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? yatıcam.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 12 Mar 2016 #775 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Kardesimi sınava goturecem
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Mar 2016 #776 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Sunum yapacağım
Turquaze Kayıtlı Üye 14 Mar 2016 #777 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Yeni bir araç almak için şehir dışında olacağım.
---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Yeni bir araç almak için şehir dışında olacağım.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 14 Mar 2016 #778 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Yağmur bu şiddetiyle yağmaya devam ederse hiç birşey yapamayacağım.
---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Yağmur bu şiddetiyle yağmaya devam ederse hiç birşey yapamayacağım.
ParadokS Kayıtlı Üye 14 Mar 2016 #779 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Dinleneceğim.