---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Göz muayenesi olacağım.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 25 Şub 2016 #741 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Göz muayenesi olacağım.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Şub 2016 #742 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? tabıkı ders calıscam :s
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 25 Şub 2016 #743 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? İstediğim zaman kalkıp Adana'ya gideceğim.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 27 Şub 2016 #745 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? kuponumda yer alan maçları izleyeceğim : )
Earl Freyja Bayan Üye 28 Şub 2016 #746 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Okul, çıkışta bir şeyler alırım.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Şub 2016 #747 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Okula gideceğim :M
BadMatmazel توغبه Prenses 28 Şub 2016 #748 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Okul -.-
Sez1912 Bayan Üye 28 Şub 2016 #749 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Urlaya kahvaltıya gidicezz
Cassu Bayan Üye 28 Şub 2016 #751 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Canım okulum. Ders arasında arkadaş ile görüşücem. Sonra yine canım okulum.
---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Canım okulum. Ders arasında arkadaş ile görüşücem. Sonra yine canım okulum.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #752 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Önce iş Sonra Birazcık Alem
Marksentius Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #753 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Koş dedikleri yöne koşacağım.
Heulwen Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #754 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Go to school.
ParadokS Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #755 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Niğdeye gideceğim.
MertCanBey Kayıtlı Üye 29 Şub 2016 #756 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? İzinliyim arkadaşlarımla biraz eğlenecegim ve teknoloji dergilierini toplu olarak alıp akşam evde incelemeyi düşünüyorum.
---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? İzinliyim arkadaşlarımla biraz eğlenecegim ve teknoloji dergilierini toplu olarak alıp akşam evde incelemeyi düşünüyorum.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 1 Mar 2016 #757 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Lens almaya gideceğim, net görmek lazım artık.
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Mar 2016 #758 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Annemle alışveriş keyifi yapcaz
ParadokS Kayıtlı Üye 3 Mar 2016 #759 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? Arkadaşımla buluşacağım.
XPeke Kayıtlı Üye 3 Mar 2016 #760 ---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? ders vvarr ders yıl olmus 2016 ben hala üniversite okuyorum saka gibi
---> Yarın İçin Planınız Nedir ? Neler Yapacaksınız ? ders vvarr ders yıl olmus 2016 ben hala üniversite okuyorum saka gibi