LayLyL0om
Kayıtlı Üye
arkdaşLar. Benm 2007'den bu yana bir sevgiLim wardı 4 yıL kadar çıktık ama Liseyi okumuyordu.. Bu sene okumasaydı Çalışcaktı. bende Çalısmasın diye okuLa gitmesini söyLedm.. O okuL da çok kötü gideni bozuyo.. Bn bozulcagını biLiyodm hiçbirşeyn aynısı gibi Olmayacağını da.. ama Gerçekten sevene ne OLabiLirdi ki.. bir Deneme oLurdu benm için Ondan sebp eyvallah dedik.. Okulun başladıktan bir ay Sonra.. Okuldan bir kızLa çıkmaya başLamış.. Bana demiyodu etraftn duyuodum yaLanLıodu... konuşmaya gidiyoduk kaçıyodu .
Kızın kız kardeşi aldı karşıLaştırdıı onLarın yanında bana ayrıLdık dedi .
Sonra ben konuşmak istedikce kacıyodu.. sonra takmamaya başLadım o zaman bu bana ses vermeye başLadı . bnmLe konuştu. sebp OLrak babamı söyLedi bi başkasıyla çıktıgının benmLe ayrıldgının duyuLması Lazımmş.. 5 Şubatta herşey bitcekti kızLa... o KIZLA çıkarken de bnmle konuşuyodu.. ama 5 Şubat geçti birşey oLmadı .. .. ne yapmam gerek.. OkuLLar başLaynca gene benmLe konuşmaya çalışcagını biLiyorum... Yardımcı Olun Lütfen..
Kızın kız kardeşi aldı karşıLaştırdıı onLarın yanında bana ayrıLdık dedi .
Sonra ben konuşmak istedikce kacıyodu.. sonra takmamaya başLadım o zaman bu bana ses vermeye başLadı . bnmLe konuştu. sebp OLrak babamı söyLedi bi başkasıyla çıktıgının benmLe ayrıldgının duyuLması Lazımmş.. 5 Şubatta herşey bitcekti kızLa... o KIZLA çıkarken de bnmle konuşuyodu.. ama 5 Şubat geçti birşey oLmadı .. .. ne yapmam gerek.. OkuLLar başLaynca gene benmLe konuşmaya çalışcagını biLiyorum... Yardımcı Olun Lütfen..