Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

LayLyL0om

Kayıtlı Üye
arkdaşLar. Benm 2007'den bu yana bir sevgiLim wardı 4 yıL kadar çıktık ama Liseyi okumuyordu.. Bu sene okumasaydı Çalışcaktı. bende Çalısmasın diye okuLa gitmesini söyLedm.. O okuL da çok kötü gideni bozuyo.. Bn bozulcagını biLiyodm hiçbirşeyn aynısı gibi Olmayacağını da.. ama Gerçekten sevene ne OLabiLirdi ki.. bir Deneme oLurdu benm için Ondan sebp eyvallah dedik.. Okulun başladıktan bir ay Sonra.. Okuldan bir kızLa çıkmaya başLamış.. Bana demiyodu etraftn duyuodum yaLanLıodu... konuşmaya gidiyoduk kaçıyodu .
Kızın kız kardeşi aldı karşıLaştırdıı onLarın yanında bana ayrıLdık dedi .
Sonra ben konuşmak istedikce kacıyodu.. sonra takmamaya başLadım o zaman bu bana ses vermeye başLadı . bnmLe konuştu. sebp OLrak babamı söyLedi bi başkasıyla çıktıgının benmLe ayrıldgının duyuLması Lazımmş.. 5 Şubatta herşey bitcekti kızLa... o KIZLA çıkarken de bnmle konuşuyodu.. ama 5 Şubat geçti birşey oLmadı .. .. ne yapmam gerek.. OkuLLar başLaynca gene benmLe konuşmaya çalışcagını biLiyorum... Yardımcı Olun Lütfen..
 
---> Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

Unutmaya çalış devam ettirerek sadece kendine acı çektirirsin bişey değil.İhanet karaktersizlik belirtisidir bunu yapan ilerde bir daha yapar en iyisi sevgini kalbine göm unutursun zamanla.Bu süre zarfında sakın yaralarını dindirmek için başkalarını arama sadece mikrop kaparsın çünkü.Akışına bırak su akar yolunu bulur.
 
---> Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

Onu yapıyorum Bende ama unutmama İzin vermiyo bi yerde Çıkıyo karŞıma birşeyLer söylüyo.. ßeni halen daha sevdiğini söylüyor ama hiçbirşey eskisi gibi değİl..
 
---> Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

Seni elinde tutmak için yalan söylüyor.Seni cepte keklik olarak görüyor yarasa gibi ara sıra kendisini gösterip senin uzaklaşmanı önlüyor.Oyununa gelme bence akıllı davran umursama ne yaparsa yapsın seven insan ne olursa olsun aldatmaz.
 
---> Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

Okullar 2 gün sonra başLıyor.. ve Sabahları beni gördüğünde yine birşyLer söylicek benm ona ne söyLemem gerekiyo.. en azından benm çektiğim acıLarın yarısını oda hissetsn.. 3.5 yıLımı aLdı benden aramzda yüzlük takmştık göya.. .. Şuan çıktıgı kız içinde küfürLer edio onu sevmediğini de biliyorum. ama bi kere bunu yaptı ister istemez birşey kalmadı arada.. . Sadece yakn da oLduk birbirimize.. biriyLe çıkarsam bile onu aLdatıomuşşş gibi geLİio bana..
 
---> Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

Alışacaksın onsuzluğa elbette bu kolay bir süreç değil ama yavaş yavaş düzene giricek herşey.Ona artık onunla yapamayacağını ona güvenmediğini hiçbirşeyin eskisi gibi olamayacağını söyle.Senden umudu kesmesini dile getir.Ve onun söylediklerinin artık senin için bir anlam ifade etmediği söyle ve umursama.Muhatap almamak ona acıların en büyüğü olucaktır.
 
---> Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

dupeduz aldatıyor seni ya.

anlamıyorum yani daha neyi bekliyorsunki ?

yapamamı edememi yok. cocuk senide o kızıda aptal yerine koyuyor.

ve seni oyalıyor.

çok sinirlendi bak şuan. hala ne yardımı bekliyorsunki ?

görmememzlikten geleceksin. yolunu deiştireceksin. telefonalrını açmıcaksın.
 
---> Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

sağoLun bende zaten öyLe yapıyorum ama dediğim gibi bi işte.. her yerden haber yoluyo bana.. Birşy yapmama İzin vermiyo. Ama etrafımdakii çoğu erkek arkdaşLarım bana diyo.. İzin ver de unutturaLım onu sana diye.. öyLe brşey yaparsm da çıktıgım çoçuğu döver biLiyorum .s
 
---> Yardımızı bekLiyorm arkdşLar..

Sakın kanayan yaralarına bir başkasını getirme yaralarını saracam diye mikrop kaparsın kendi kendine unutmayı dene.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst