yağmur yağıyor, ıslanıyor etraf. ağlasak kimse anlamaz değil mi?

---> Ben senin aklına düşsem, Yine benim canım yanar. Biliyorum.

Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.
-İlhan Berk.

Unutmam gerekirken bugün seni önceki günlerden daha fazla hatırlamama kızma. Uzaklaştıkça küçülen bir nesne gibi gözden kaybolman söz konusu olamazdı. Zaman geçtikçe büyüyen, mesafe arttıkça daha da gözümün içine giren bir aşkla büyüttüm ben seni. Rahatsız etmişsem, özür dilerim. Gözünün içine baka baka sevdim ben seni..

Yüzün aklıma geldi, öyle güzel ağladım ki. Değer dedim, senin için döktüğüm her damlaya değer.
Çünkü gördüm, "seviyorum" diyen ama sevdiği şey için ağlamayı kabul edemeyenleri gördüm, güldüm. Belki artık hiç göremeyeceğim seni, özlemekten ibaret olacaksın ama olsun..Çünkü özlüyorum deyip sarılmak için kollarını açmayanıda gördüm.Ben kollarım açık da gezerim senin için.Ben ağlarım senin için, ben özlerim senin için. Sen nasıl olsa yaşadıkça anlayacaksın kaybettiğin şeyin hayatının geri kalanı olduğunu..
tam ben seni unuttuğumda..

Güzel şarkı dedim, çakmağa uzanıp dudağımı yaktım, sigarayı yavaşça gözlerine koyup, nakarat kısmını parmaklarımın dışıyla yanağına değdirdim.Aklımdan seni öldürmek geçiyordu, seni öldürürcesine sevmek, vücudundaki kan dolaşımını durdurabilecek kadar sarılmak istiyordum. Kaburgamın göğsüne kaynaması ve şehirler arası telefon konuşmaları. Durup düşünmeyi denedim. Sonra, aptallar düşünemez dedim kendi kendime, aşk seni aptallaştırıyor, aşk seni sen olmaktan çıkartıyor, başka biri oluyorsun, sevdiğin şey oluyorsun.. Saçlarına uzanıp sigarayı aldım, ellerini çekip çiğerlerime doldurdum. Sigara dedim, öldürüyor. Mesafeler erkek adamın dudağını öpünce..

Küçük pencereleri olan eski bir evdik biz,
ceyranlar gitti derdik burada,
Elektrik kesildi derdiniz siz.
Belki de
biraz da
bu yüzden
biz sizin için ölürken,
"birbirimize göre değiliz" deyip aşkı kesip atabilirsiniz..

siz..

Yok ulan yok..
Ben hiç sevmedim onu, bazen radyoda çalardı, öylesine dinlerdim.
Yorulmasın diye çıtlayıp yedirirdim kabak çekirdeğini.
Bağcıklarını bağlamayı pek beceremezdi, o yüzden yaptım..
Başka kadın mı yoktu sanki bana..
Sevmek zaten çocuk işi be..
oynadı biraz ben'le.
kırdı işte..

acımadı hiç..

Yüreğim ağrıdı senin için..
İçim kanamış..
çok mu..

Olur, tamam. Git hadi, git ve birine sarıl ama şunu unutma, giydiğin o kazağın önünü sarılarak ben eskittim..

Çünkü bende, sana verilecek selam bile kalmadı. Değersizleştin, günden güne daha da yittin. Sana önem katan, seni sen yapan yani diyorum seni sevmeme, sana değer vermeme neden şeyleri öldürdün. Nedenleri kendi içinde sorgula, değişen zaman değil sadece, giydiğin ayakkabı, tırnağına sürdüğün oje, dudağındaki ruj ve içine giyindiğin ruh.. Benim tanıdığım değil, yabancım olamayacak kadar da uzak ve bilirsin tadını, sabah kahvaltısından kalma çay gibi. Kendi demini bozdun. Hangi bardak güzel gösterirse seni, artık ona dökül. Artık tadın ilk halini vermiyor..

Hep zoru sevdik biz, hep imkansız olanı. Biz hiç suçlu olmadık. Önce o tutsun elimizi dedik,önce o uzatsın dudağını dedik. Çiçekler alıp sıradaki şarkı ikimize gelsin dedik. Kendi canımız yansa ah etmedik de, onun saçı kırılsa ekşitip yüzümüzü "acıdı mı canımın içi" dedik.. Böyle işte. Biz en büyük günahı, seven olmak ile köpek olmak arasındaki farkı ayırt edememekle işledik..

Konuyu bize getirebilmek için içinde anlatım bozuklukları ve noktalama işaretlerinin olmadığı bir cümle oluşturmam gerekiyordu. Ben ne desem anlamsızdı, ben ne desem geç'ti, ben ne desem sessizlikti. Korkuyordum, konuşmayı bilmiyordum, onunla konuşamıyordum. O ne zaman beni dinlemeye başlasa benim söyleyeceklerim söylemeyi düşündüğüm ama asla söyleyemediklerim olarak kalıyordu...

Koşmak isterken sana, düşmüşüm dizim kanamış, içim kanamış, ağzım kanamış..
Çocukluğum kadar uzağımsın ve olmayacak iş ya, annem kokuyorsun..
Sarılmalıyım ben sana..

Bu kadar sözü kopyala - yapıstır yapmak zor gelmedi mi? :D

Üzerinden biraz zaman geçmiş bütün tatsızlıklarımın ve bütün olmadık zamanlı yarım kalmışlıklarımın adı sen. Anla ki bırakılmışlıklarımın bir kenarda, bir sigara daha yakıp kıyı köşe saklanmışlıklarımın başladığı yer "sen" ki nedenisin hiç bir ayna karşısında varlık gösterememe becereksizliğimin. Traş olurken kanattığım çenem, yürürken takıldığım düşünce ve yarı dalgın mevzuyu anlayamamışlığımın sonrası sen,ezeli sen..Yarım bıraktığın ben, eksik kalmışlığım sen ve hiç bir cümleyi doğru yerinde vurgulayamayışıma neden olan o çocuk heyecanın öznesi sen. Anla ki, bükülsün zaman saate bakıp bana geldiğin yerden, anla ki ben yurt isem garp sen, çelik ağlarla örülmüş bir özlemek halinde isen,senin yerin benim yaram, özledim seni ben tam bana "görüşürüz" dediğin anın ilk dakikasından itibaren..

Biraz oturup konuşmamız gerek. Bilmen gereken şeyler var, sevmen gereken şeyler, unutmaman gereken ve dudağına değdiğinde yutkunmayı gerektirecek şeyler var. Bazı şeyleri açıklamak mümkün olmuyor, olamıyor.Aklımın ucundan yitip gidişin parmaklarımın arasını sızlatıyor artık. Sana dair ne varsa içime attığım çoktan kaybolup gitti. Bulamıyorum artık onları, aramıyorum da. Adın geçse de, sen geçmiyorsun yaşadıklarımdan. Yani korkarım, ben artık seni sevemiyorum, ben artık seni özleyemiyorum. Ben artık seni benim'seyemiyorum. Bir suçlu arama, aramızda kalbe dair, Aşk'a dair ne varsa, ya tamamen benimle ilgiliydi, ya da seninle hiç ilgisi yoktu. "Beni ilgilendirmez" deyip geçebilirsin kısaca, seni hiç ilgilendiremedim bağışla..Sevmekti söz konusu olan, biraz oturup konuşmamızdı ihtiyacımız olan..
sen kalkıp gittin, ben de çok durmadım..
Hesabı ödedim ve kalktım aşkından..

Kötü bir niyetim yok, olmadı da. Buzdolabının kapağını açtığımda devreden akım kaçağı hiç olmayacak ve orada ölmeyeceğim. Akşam dükkanı kapatıp eve döndüğümde, ev içindeki doğal gaz tesisatı sızıntı yapmayacak, aynı tesadüfle ben kapıdan içeri adım attığımda sigara yakıyor olmayacağım ve ölmeyeceğim. Yaşamımda kolayca ölmemi sağlayacak bir çözüm yok. Örneğin denize düşsem, iyi yüzücüyüm, araba kullanırken iyi bir sürücüyüm. İski çukuru vakaları, artık rastlanmıyor. İyi çalışıyor ********ler, hakkını verelim. İstanbul depremine ümit bağlamış bekliyorum. 40 senelik binada yaşıyorum, deprem yıkmasa ev neredeyse denize 100 metre tsunami bu işi bitirir. Ben azrailin işini yeterince iyi yapmadığı düşüncesindeyim, hayır Toma önüne atlayıp polislere cemaat köpekleri desem, bir ton dayak yerim ama öldürmezler. Camiye girip Allah yok Din yalan diye bağırsam deli sanıp alttan alırlar. Twett atıp kendimi işaret ederek Deniz Gezmişin yerini polise ben ispiyonladım desem, karakola zıbınla mı gittin, biberonun ağzında mıydı derler. Ben şanssız adamım, kendimi dibe vurdurmak için sayısız teori yürütüyorum ama icraat yok. Bir defa denize giderken, Annem arkamdan "bak boğulursan vura vura öldürürüm seni demişti", yok. Boğulmuş numarası yapıp annemin karşısına çıksam ? Ih.. Ya da Anne desem, sen doğurdun, bir başkası öldürmek istiyor.. Önce davran deyip arka fondan gelen Arif Sağ Türküleri eşliğinde gaz verdim mi tamamdır bu iş. Planım başarılı olursa ızdırap biter, ha olmadı. Yarın acımaya kaldığım yerden devam ederim.

Sanırım içimdeki müziğin beni götürdüğü yere gitmeyi alışkanlık haline getirdim.

Kalbi olan kadınlar da tanıdım elbet..
O kalpleri hep,
Beyni olmayan adamlar kırdı..

Sen üzgün olursan ben üzülürüm. Ağlarsan, ağlarım. Korkarsan, korkma derim, ben varım. Özlerim, ararım, içerlerim, alınırım, sen de beni sev isterim. Sevmesen de neden sevmedi demem,severim. en güzel çiçekleri toplarım sana, en güzel sokaklarda yürürüm seninle, en iyi şeyleri dilerim sana, mutluluklar dilerim, sağlıcakla kal derim, kendine iyi bak, sıkı giyin üşütme derim..ve beni hiç sevemediğin için senden ayrıca çok özür dilerim..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri