---> www.BuyinCoins.com "Kaliteli Ürün, Rakipsiz Fiyat, Ücretsiz Kargo, 100% Memnuniyet!"
Bu ne yazık ki bu çok yanlış bir izlenim. Bildiğiniz tüm markalar üretimlerini Çin'de gerçekleştirmekteler. Ayrıca sitemizde satılan markalar, takip eden ve konuyla alakalı müşterilerimiz için çok rağbet gören, dünyadaki büyük ve güvenilir isimlerdir. Saygılarımızla...
Bunca yıldır bilgisayar sektöründeyim fakat sitenizi inceledim.
O tablet markalarını ilk defa görüyorum.
Sitemizde satılan bazı tablet ve telefon markalarının Türkiye distribütörleri bulunmadığından uzakdoğu pazarını da takip etmiyorsanız yabancı olmanız gayet normal
Sitemizdeki ürünler tüm dünya pazarına ihraç edilen önde gelen ve Türkiye'de de talep gören fiyat/performans ürünleridir. Marka ve model isimleri ile araştırma yaptığınızda ne demek istediğimizi daha net anlayacaksınız.
Türkiye'de tanıdık isimlerle satılan çok sayıda ürün aslında bu markaların üretimidir
Saygılarımızla...
Yakından takip ettiğiniz piyasada Oppo, Zopo, Pipo, Ainol, Huawei, Xiaomi, ThL gibi markaları da tanımanız beklenirdi. Belirttiğimiz gibi dünyada geniş bir kitle tarafından bilinen ve yakından takip edilen tam olarak fiyat/performans ürünleridir.
Ayrıca Çin Online alışveriş pazarında saydığınız markaların satışını beklemek konumuz olan doğru bir yaklaşım değildir
Ben böyle şeylere güvenmiyorum artık. Nitekim bundan 1 yıl önce sizin gibi satış yapan birinden ürün almıştım 30 TL. 15 -20 gün belki de daha uzun sürebilir demişlerdi tamam demiştim. Aradan 1,5 ay geçmişti ve ürün bana ulaşmamıştı. Pek peşine düşmedim sonuçta 30 TL benim için bir sorun yaratmıyordu sadakamız olsun. Ayrıca ürünlerinize baktım pek kaliteli ürünler gibi görünmüyor en fazla 3-4 ay (belki de daha az) dayanacak türden ürünler.
Hayırlı olsun,kolay gelsin.
O dediğiniz markalardan Huawei, Xiaomi ve ThL bilnidik markalar, diğerinin ömürleri 1-2 ay gibi süredir.
2.4GHz 2.4G Wireless Rii Mini PC PS3 Keyboard Touchpad -- BuyinCoins.com
2.4G Kablosuz Mini Klavye, Kargo Dahil Kapınızda teslim, Sadece 39.80 TL
http://www.buyincoins.com/item/37390.html#.U5GaWXZLH-s
alamıyorum stokta yok dıyor yardımcı olur musunuz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.