Tebessüm'ün olmadığı her konuşmada bir alamet vardır.
Earl Freyja Bayan Üye 24 May 2016 #505 Cevap: ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Earl Freyja' Alıntı: Aklımı kayıp ettim,nazlı yârim gülerken. Genişletmek için tıkla ... yazıyordu, şu an kapalı sanırım.
Cevap: ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Earl Freyja' Alıntı: Aklımı kayıp ettim,nazlı yârim gülerken. Genişletmek için tıkla ... yazıyordu, şu an kapalı sanırım.
sincity Kayıtlı Üye 29 May 2016 #507 Solak bir tanrının sağ eli ile çizdiği kaderlerdik seninle Sevdam..
~AnıL~ Kayıtlı Üye 29 May 2016 #508 senin ateşinde kimler yandı bilmem ama benim denizimde senin gemilerin battı...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Haz 2016 #515 sevmek bu kadar güzelse kim bilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldir!
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 Haz 2016 #518 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Küçük Aptalın Büyük Dünyası*
MertCanBey Kayıtlı Üye 15 Haz 2016 #520 Erkek olmak mükemmelliğini bir çok kadında ispat etmek değil tek bir kadına mükemmeli yaşatabilmektir.
Erkek olmak mükemmelliğini bir çok kadında ispat etmek değil tek bir kadına mükemmeli yaşatabilmektir.