---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Bir hayal burktum en sol yerimde
'Gülümse :D Prenses 5 Ocak 2016 #461 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Bir hayal burktum en sol yerimde
Sibel1 Bayan Üye 6 Ocak 2016 #463 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Seni aldım bana ayırdım Turgutcugum Uyar'dan Hala ayni
M meltemoz Bayan Üye 6 Ocak 2016 #464 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? "Bazen kimsenin hayal edemeyeceği şeyler yapan insanlar vardır."-Enigma
---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? "Bazen kimsenin hayal edemeyeceği şeyler yapan insanlar vardır."-Enigma
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ocak 2016 #465 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Wassup
Backtoblack Bayan Üye 7 Ocak 2016 #466 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? ellerinde ne var bilmiyorum, tuttukca gucleniyorum..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Ocak 2016 #467 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? KubilAyşegül
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ocak 2016 #468 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? ıcımdeku muzk sensın
Deniz kızı Bayan Üye 7 Ocak 2016 #469 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Sen bendesin,ben nerdeyim
Earl Freyja Bayan Üye 26 Ocak 2016 #470 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Veronika Decide Morrer
BadMatmazel توغبه Prenses 28 Ocak 2016 #473 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? My life my rules
Earl Freyja Bayan Üye 29 Ocak 2016 #474 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? benim lügatımda senden öte sözcük yok
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 12 Şub 2016 #475 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? DeriN ~' Alıntı: Çok şükür. Genişletmek için tıkla ... .
Deniz kızı Bayan Üye 6 Mar 2016 #478 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Sen derin bir deniz,bense dibine kadar sana vurgunum
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 15 Nis 2016 #479 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Sadece acil cagrılar...
Sibel1 Bayan Üye 15 Nis 2016 #480 ---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Minik' Alıntı: Seni aldım bana ayırdım Turgutcugum Uyar'dan Hala ayni Genişletmek için tıkla ... Temmuzdan beri değişmiyor senede bir kez değiştiriyorum o da temmuz ayında
---> Whatsapp Durumunuzda Ne Yazıyor ? Minik' Alıntı: Seni aldım bana ayırdım Turgutcugum Uyar'dan Hala ayni Genişletmek için tıkla ... Temmuzdan beri değişmiyor senede bir kez değiştiriyorum o da temmuz ayında