Veda ...

---> Veda ...

Senin Gözyasına Kurban Olurum..

Süresiz Ban Yemişsin... Bilmiyorum Bu duyguyu sana anlatamam...

Bundan Böyle Hasret oLdu Senle Kavusmak ... Sana Kardeşim , Yüregimin ta İçisi demiştim ? nedenn sezen nedenn.. bunu bile lades ettn bizi.. ban yemek için cabaladın.. neden neden cok mu zor geldi o dilini tutmakk , bizden kardesLiqimizden dahami önemLiydi içindeki iki cift lafin.. neden sezen neden bizi bu Hale getirdin...Benim Ne halde oLdugumu tahmin bile edemezsin.. yüregimin ta içisi derken ? sen ne yaptn aldın gittin yüregimi..Sanal Alem Olabilir , Ama ben seni hiç bi zaman sanal olarak görmedim.. Çok sevdimm..

Birimiz Ayakta KalmaLi , Bunu sen Başaramadın Ama Ben Seni Başaricamm..

Şimdi gittin......

Bilki daimdir yerin kalbimde , seni cok seviyorum melek yüzlüm HoscakaL..

:( bye

Seni Cok Seviyorum..Hergun dahada cok sevdim.zaten sende ilk olmak uzere bir kac arkadaslarim icin Guru yapmadim Ozkan abiden af diledim :) SENSIZ ve sizsiz OLMUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bunu sana yazarken agliyorum yüregimin ta içisi..

Seniiiiiiiii Hiçbir zaman Unutmucammmmmmmmmmmm Olursa birgün dönersen Oku bu yazdıklarımı....... Bende Uzun bi süre Yokummmmmm bu mutsuzlukla duramiyorummmm... Kalbimin prensesi

Elveda...

Evet veda günLük Sahibinin gittiigi gibi , Kardeşi bide süre yok uzun bi süre.... Kendineeee Bizim anılarımıza iyi Bak......

:(

Ozledim ve geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Sabret İncitanem..

bekle beni.donecegim mutlaka sabret :)
Sensiz birgün dahaaaa Özlendin Çok hemdeeeee :( Cok mutsuzum sensiz.. :(

AL BEndende okadar mezdekem :M

Kendine iyi bak BENI DUSUNME
SU akar yatagini BULUR......
.................. :) Seviliyorsun Panpa'm

Ich auch................

Yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:106:

hissediliyo yokluğun sezen :)

ULan ne cok sevenim varmis; hastayim size:2::2:

Fazlasiyla Hissediliyor ...

Seninde ALAMANYALim :)

özledim ben onu yaa :(
:50::50::50:

mezdekem sensiz bigün daha:(( ne zaman bitecek bu özlemm:(( eminim sende cok özledinn:(( seni cok seviorumm

bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm.

simdi tek NIkimi almak kaldi... :67:hahahahahahahahaha

ahh gunlugum canim gnunlugummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldi belan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihahahahahahahahaha:106::106::106:

---> Veda ...

xvw.jpg

---> Veda ...

İyidir Sezen , foruma neşe katıyor , burada olmalı.Ama tabi ki burada karar yönetimin.

---> Veda ...

145

ama açılmazz :D

agzini hayri ac bebegim :M

tekrardan hoşgeldin birtanemm :)
hos gordum canimin ici.. :)

ALLAH razi olsun :DDDDDDDDDDDDDD

:2::2::67::67::106:
İyidir Sezen , foruma neşe katıyor , burada olmalı.Ama tabi ki burada karar yönetimin.

sayin emrah tesekkurler..hep beraberrrrr seviliyorsunuz :)

:106::106:
Turşucu Kardeşim aramızda Sezen Hanımda OrtaLıkta yok :M

alisamadim ya sezene.yitirilen ayri sankim:19::19::19:

---> Veda ...

OZLEDIM BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEe yok..benim 2 lafim sizden daha kiymetli degil :))))))))))))))))))))))

sohbete gelin :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri