Senin Gözyasına Kurban Olurum..
Süresiz Ban Yemişsin... Bilmiyorum Bu duyguyu sana anlatamam...
Bundan Böyle Hasret oLdu Senle Kavusmak ... Sana Kardeşim , Yüregimin ta İçisi demiştim ? nedenn sezen nedenn.. bunu bile lades ettn bizi.. ban yemek için cabaladın.. neden neden cok mu zor geldi o dilini tutmakk , bizden kardesLiqimizden dahami önemLiydi içindeki iki cift lafin.. neden sezen neden bizi bu Hale getirdin...Benim Ne halde oLdugumu tahmin bile edemezsin.. yüregimin ta içisi derken ? sen ne yaptn aldın gittin yüregimi..Sanal Alem Olabilir , Ama ben seni hiç bi zaman sanal olarak görmedim.. Çok sevdimm..
Birimiz Ayakta KalmaLi , Bunu sen Başaramadın Ama Ben Seni Başaricamm..
Şimdi gittin......
Bilki daimdir yerin kalbimde , seni cok seviyorum melek yüzlüm HoscakaL..
bye
bunu sana yazarken agliyorum yüregimin ta içisi..
Seniiiiiiiii Hiçbir zaman Unutmucammmmmmmmmmmm Olursa birgün dönersen Oku bu yazdıklarımı....... Bende Uzun bi süre Yokummmmmm bu mutsuzlukla duramiyorummmm... Kalbimin prensesi
Elveda...
Evet veda günLük Sahibinin gittiigi gibi , Kardeşi bide süre yok uzun bi süre.... Kendineeee Bizim anılarımıza iyi Bak......
Sabret İncitanem..
Sensiz birgün dahaaaa Özlendin Çok hemdeeeee Cok mutsuzum sensiz..
Bende Özledim
Yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:106:kuzucumm
hissediliyo yokluğun sezen
Fazlasiyla Hissediliyor ...
:50::50::50:özledim ben onu yaa
mezdekem sensiz bigün daha( ne zaman bitecek bu özlemm( eminim sende cok özledinn( seni cok seviorumm
İyidir Sezen , foruma neşe katıyor , burada olmalı.Ama tabi ki burada karar yönetimin.
İyidir Sezen , foruma neşe katıyor , burada olmalı.Ama tabi ki burada karar yönetimin.
145
ama açılmazz
hos gordum canimin ici..tekrardan hoşgeldin birtanemm
ALLAH razi olsun DDDDDDDDDDDDD
:2::2::67::67::106:
Burda zaten :H
Turşucu Kardeşim aramızda Sezen Hanımda OrtaLıkta yok :M
Sezen daha ıyı bencee:d
145
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.