Veda ...

---> Veda ...

ulan birgulll sendenn ve wall e dn nefret ediyorum su annn

abi kizin oje koydugu videoyuu yapim dedimmmm ellerim ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ve cikmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:M :M :M

repimi geri alicam :I

---> Veda ...

Sezennn bu Günlugün basligi hic sana yykismamis söyliyim heeee :d

Ne ojesiymis bu bakimmm ????

---> Veda ...

ayy biliyorum tatlim...bana aciyan yokkiii degistirsee dedesinin hayrinaa :DDDDDd

yaa wall e bir youutbe koydu birgulun ojeler acti konuya.kadin ebruli style yapmis bende denim dedim

elime yuzume bulastirdim

:M

---> Veda ...

ayy biliyorum tatlim...bana aciyan yokkiii degistirsee dedesinin hayrinaa :DDDDDd

yaa wall e bir youutbe koydu birgulun ojeler acti konuya.kadin ebruli style yapmis bende denim dedim

elime yuzume bulastirdim

:M

:))))) Sezenn eminim ojelerle urasiyorsundur usarmakdan öte sinir olmusundur

canim sende herseyi deneme bosver modaymis warmis bos kendi bildinden sasma derim :d

---> Veda ...

zaten yaaaaaaaaaaaaaaaa..normall surecemm ojeleri..style ne gerek var...

D:::::::: sagol moral icin :I

---> Veda ...

fazla itici geliyorum burdaki cogu uyelere... tamam kabul ediyorumm agzim bozuk..kafam bozuk...dengesizim..kalbimden ne geciyorsa onu derim.

ben boyleyim abi...

ama beni uzen degilde boyle ne bilim; hafif kalbimi cizlatanda bisey var: BEN KOTU BIRI DEGILIM ASLINDA..........BEN deliyim....

neyse... bazi uyelerin dedigi gibi cok konusuyorum galiba.. sessizlik? bilmemki becerebilirmiyim :)

kimseye kirgin ve kusde degilim aslinda...

herkes kendi hayatinda mutlu olsun :)

oylesine icimden gecelri yazim dedim.

ioyle iste..

hadi gunluk; sahibin gidiyor.. :)

---> Veda ...

Emoticon__Sad_Face_by_Nockor.jpg

---> Veda ...

Senin Gözyasına Kurban Olurum..

Süresiz Ban Yemişsin... Bilmiyorum Bu duyguyu sana anlatamam...

Bundan Böyle Hasret oLdu Senle Kavusmak ... Sana Kardeşim , Yüregimin ta İçisi demiştim ? nedenn sezen nedenn.. bunu bile lades ettn bizi.. ban yemek için cabaladın.. neden neden cok mu zor geldi o dilini tutmakk , bizden kardesLiqimizden dahami önemLiydi içindeki iki cift lafin.. neden sezen neden bizi bu Hale getirdin...Benim Ne halde oLdugumu tahmin bile edemezsin.. yüregimin ta içisi derken ? sen ne yaptn aldın gittin yüregimi..Sanal Alem Olabilir , Ama ben seni hiç bi zaman sanal olarak görmedim.. Çok sevdimm..

Birimiz Ayakta KalmaLi , Bunu sen Başaramadın Ama Ben Seni Başaricamm..

Şimdi gittin......

Bilki daimdir yerin kalbimde , seni cok seviyorum melek yüzlüm HoscakaL..

:( bye

---> Veda ...

bunu sana yazarken agliyorum yüregimin ta içisi..

Seniiiiiiiii Hiçbir zaman Unutmucammmmmmmmmmmm Olursa birgün dönersen Oku bu yazdıklarımı....... Bende Uzun bi süre Yokummmmmm bu mutsuzlukla duramiyorummmm... Kalbimin prensesi

Elveda...

Evet veda günLük Sahibinin gittiigi gibi , Kardeşi bide süre yok uzun bi süre.... Kendineeee Bizim anılarımıza iyi Bak......

:(

---> Veda ...

mezdekem sensiz bigün daha:(( ne zaman bitecek bu özlemm:(( eminim sende cok özledinn:(( seni cok seviorumm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri