---> Vazgeçebilmek ( Bu Bir Romandır )
- Aga telefonun çalıyor
Rıza, Nusretin sesiyle irkilip masanın üzerinde duran telefona uzandı.. Tanımadığı bir numaraydı
- Alo
Tanıdık bi sesti
- Napıyon oğlum
- İyiyim..
dedi, şaşkındı çünkü 3 yıldır ilk defa arıyordu Babası ve numarasını nerden bulduğunu düşünüyordu..
- Benim baban, ne var ne yok
- İyiim baba ya çalışıyorum
- Askerliğin gelmiş köyden aradılar ismin okunmuş tecilli değilmiydin
- Tecil bitti galiba baba
- Nerde çalışıyosun
- İstanbulda, Mecidiyeköyde
- Şişliye gel Osmanbeyde dükkan açtım emlak ofisi oraya
..
Babasından aldığı adresi yazdı. İyi günler dileyip kapattı
- Aga hayırdır ya
- Askerlik gelmiş ya Babam aradı
- Baban mı.. aga baban burdamı senin köyde değilmi
Ne tuhaftı.. iki yıldır ev arkadaşıydılar ama ailelerini bile bilmiyorlardı. Ne tuhaftı Babası yıllar sonra askerliği haber vermek için aramıştı.
Rıza Hikmet abiden izin alıp babasından aldığı adrese gitti. Sıradan şeyler konuştular. Babası evlenmiş birde çocuğu olmuştu. Oradan Hasköy Askerlik şubesine gitti. Yoklamasını yaptırdı. 20 gün sonra teslim olacakdı. Amasya ya çıkmıştı acemi birliği..
Dünya umrunda değildi. Tek bir şey umrundaydı.. Pamuktan ayrılalı iki ay olmuştu hala unutamamıştı..
- Aga telefonun çalıyor
Rıza, Nusretin sesiyle irkilip masanın üzerinde duran telefona uzandı.. Tanımadığı bir numaraydı
- Alo
Tanıdık bi sesti
- Napıyon oğlum
- İyiyim..
dedi, şaşkındı çünkü 3 yıldır ilk defa arıyordu Babası ve numarasını nerden bulduğunu düşünüyordu..
- Benim baban, ne var ne yok
- İyiim baba ya çalışıyorum
- Askerliğin gelmiş köyden aradılar ismin okunmuş tecilli değilmiydin
- Tecil bitti galiba baba
- Nerde çalışıyosun
- İstanbulda, Mecidiyeköyde
- Şişliye gel Osmanbeyde dükkan açtım emlak ofisi oraya
..
Babasından aldığı adresi yazdı. İyi günler dileyip kapattı
- Aga hayırdır ya
- Askerlik gelmiş ya Babam aradı
- Baban mı.. aga baban burdamı senin köyde değilmi
Ne tuhaftı.. iki yıldır ev arkadaşıydılar ama ailelerini bile bilmiyorlardı. Ne tuhaftı Babası yıllar sonra askerliği haber vermek için aramıştı.
Rıza Hikmet abiden izin alıp babasından aldığı adrese gitti. Sıradan şeyler konuştular. Babası evlenmiş birde çocuğu olmuştu. Oradan Hasköy Askerlik şubesine gitti. Yoklamasını yaptırdı. 20 gün sonra teslim olacakdı. Amasya ya çıkmıştı acemi birliği..
Dünya umrunda değildi. Tek bir şey umrundaydı.. Pamuktan ayrılalı iki ay olmuştu hala unutamamıştı..
Son düzenleme: