Van depremi ve vicdan körelmesi

---> Van depremi ve vicdan körelmesi

Kim ne oluyorsa , ne yapmışsa yapsın ortada deprem madurları var. Aranızda hiç bir günah ve suç işlememiş olanınız varsa bu insanların yardımı haketmediğini söylesin. Hiç mi göremezsiniz orada ölen masum insanları çocukları hatta bebekleri ! Bir takım çapulcu kısmı bölücü eylemler sloganlar yaptı diye orada bir parça ekmeğe muhtaç Dayı'nın suşu ne ? Ya çocuğuna içecek su bile bulamayan annenin suçu ?

Bu vatan sınırlarını aşanlara cezasını gerektiği şekilde verir. Ama felakete uğramış vatandaşlarına sırtını dönmez. Kim ne zırvalarsa zırvalasın. Ben gerekli yardımı yapmaya çalışacağım ..

çok yazık...bazı yorumları okudum ...pkk ile kürtlerin tamamını bir tutmak ne kadar yanlış...vanda ve bazı dogu illerinde pkk yanlısı çok oLabilir...ama enkaz altında kalanların bir cogu da bebek ve cocukLar...nasıl oh iyi olmuş diyebiliyorsunuz benim vicdan ve merhamet anlayışıma uymaz bu..herşeyden önce biz müslümanız zamanında düşmanımıza bile yardım etmiş insanız günahsız bebeklerin öldügü bir depreme sevinenlerle aynı havayı teneffüs ediyor olmaktan utandım...Allah yardımcıLarı olsun

Çok muhterem Van Belediye Başkanı da o kargaşada Pkklılara yardım ediyormuş .. İnsan değil işte ..

Van Değil miydi... Türk Bayragını Taşlayan.. Van Değil miydi... Türk Bayrağını Yakan.. Van Değil miydi... Polisi taşlayan Van Değil miydi... Askere tuzak kuran Van Değil miydi... Evlerde terörist yetiştiren sonra dağa yollayan! Van Değil miydi... Devletten vergi kaçıran Van Değil miydi... Vergi Vermeyen Van Değil miydi... Devletin Binalarını Taşlayan.. Van Değil miydi... Ordu Evini Taşlayan.. Van ......Değil miydi... HalkBankasını Yakan.. Van Değil miydi... Kaçakçılık Yapıp Pkk ya destek olan.. Van Belediye Başkanı değil miydi çıkıp ben KCK'lıyım diyen Van Belediye başkanı Değil miydi... Belediye araçlarına aponun resimlerini asan.. Şimdi Belediye başkanı çağrıda bulunuyor İş makinelerini buraya gönderin..... Cevap ; iş makinalarını yaktınız... Doktorları buraya gönderin ; doktorları öldürdünüz.... Polis gelsin.... Polisi taşladınız... Mehmetçik bize yardım etsin... Mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz... Para gönderin ; Gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi.... Hani milletvekilleriniz nerdeler şimdi.. Canınız yanınca hemen TÜRKİYE CUMHURİYETİ bize yardım etsin diyosunuz.. Devleti yok sayıyordunuz. İlahi Adalet Budur İşte.. AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, TÜRK'ÜZ,MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ...

kesinlikle katılıyorum haberlerde şöyle bir şey duydum bu deprem tc'de olsa yardım yağardı böyle şeyler duydukça son kalan merhamet kırıntılarımda ölüyor :181:

Yorumları okudum.Pes artık sıcAK evlerinizde oturup yazıyorsunuz.
Depremi nasıl terörle kıyaslarsınız.Nasıl ödemedigi faturayı bir başkasına ödetirsiniz.Yorumları hiç beyenmedim.
Acıya nasıl oh dersiniz?
Ben Vav -Erdiş deyim televizyonda gördügünüz gibi degil;
6 kardeşi 4 kattın enkazında cansız bedeblerini çıkarırken gördüm.
Bunı nasıl terörle kıyaslarsınız.
Pes pes vicdanınızın sesi ölmüş.

“Ağlama sırası onlarda''

Yazanın yüreğine sağlık

konuyla alakasızda......Beşiktaş ve Fenerbahçe'liler Van'li kardeşlerine gönderilsin diye kaşkollarını sahaya atıyolarmış.Bu fikri ortaya atan gerizekalı kim acaba çok merak ediyorum.

aynen 4minormach1ne...

bu arada son facebook yazilarina bizzatda sahit oluyorum hemen hemen

Onlar geri zekali insanlar..bizse herseyiyle ulkesini seven vatandaslar

lutfen 3 5 insan yuzunden moreller gerilmesin

%94 Evet diyen insanların aslına bakarsanız sadece yarısı gibi bir rakam +19 yaşında...

Bu kafamı karıştırıyor sadece %6lık kısmının içinde de kansızı vardır illaki ama siyasi olaylarla bağdaştırmamak gerek.

Ha çok üzülmedim ben açıkçası fakat yine de düzmece bilgilerle bunu dile getirmemek gerek.

İnsanların ölümü dışında deprem iyi oldu. Van gelecek sene Başkent olmaya aday olabilir xD Baştan kuruyorlar şehiri xD

%94 Evet diyen insanların aslına bakarsanız sadece yarısı gibi bir rakam +19 yaşında...

Bu kafamı karıştırıyor sadece %6lık kısmının içinde de kansızı vardır illaki ama siyasi olaylarla bağdaştırmamak gerek.

Ha çok üzülmedim ben açıkçası fakat yine de düzmece bilgilerle bunu dile getirmemek gerek.

İnsanların ölümü dışında deprem iyi oldu. Van gelecek sene Başkent olmaya aday olabilir xD Baştan kuruyorlar şehiri xD

sana ne oluyor yav? %94 ü bdp ye oy vermıs bunun nesi düzmece kafanmı iyi gene evinde dolaba rakıları doldurdun iciyon heralde ayılda gel hadi canım görüşmeyeli cümle kurmayıda unutmussun :Ç

Ben içimden geLeni söyLeyeyim
Gerçekten Çok güzeL oLdu Depremin oLdugu,AskerLerimiz PoLisLerimiz geLdiginde taşLıyan,Küfür eden Doğu topLumu Şimdi Sadece onLar koşuyor yardımınıza o 26 ŞehitLerimizin acisini onLardan çıkıyor ama tabiki de masumLarda var arasinda ama ben gerçekten İnsanLik vazifem oLarak Allah YardımcıLarı oLsun DiyoRum ve Onlara da umarım Bu olayDan bi deRs cıkaracakLarini umuyoRum...

Bu kadar :)

Ya arkadaş anlamıyorum ki 7.2 depremle bütün evler harab oluyor.Adamlarda deprem oluyor ölen yok.Bizde bir deprem olur herkesde bir panik.Ayrıca onlar değilmiydi.Bayrağımı yakan.Bayrağıma küfür eden.Eğer onlar ordaki bunları yapan insanı dışlamazsa bende onlara yardım etmem arkadaş.Teröre destek verenden ne beklenirki zaten.

Heyecan ;

Burası bir forum ve bir sürü insan takip ediyor burayı, onların içerisinde küfür etmek yasak ve cezası var biliyorsundur.

Umarım tekrarı olmaz.

Son düzenleme:

daha böyle yüzlerce sayfa var hain kopekler konusurken bile Türkçe konusuyolar daha kendılerıne ait bi bayrakları bir dili olmayan 3-5 capulcu yüzünden ülkenın bu sekilde geriye gitmesi nekadar acı

işte bu kadar bunların şerefi haysiyeti istedikleri gibi sağı solu yakıp yıkarlar
istedikleri olmayınca bu devlet nerde ? !!

Kusura bakmayın araya giriyorum.Tarzım değil normalde.
Kişisel yorumlar yapmayın beyler. Yorumlarda Büyük harf kullanmayın. Buyuk harf için 2 nci uyarım oluor capre sana.
Birbirinizi anlayarak muhabbet edin.

:D
kural kuraldir :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri