---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? Dinlenemiyorum
Akabinde Kayıtlı Üye 12 Tem 2011 #63 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? Uzun zamandır denize girmiyorum
kanatsz melek Bayan Üye 13 Tem 2011 #65 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? Sıcaktan herhalde çikolata yemiyorum
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 Tem 2011 #67 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? Esra' Alıntı: sevemiorum. Genişletmek için tıkla ... .
AySe^^ Bayan Üye 6 Ağu 2011 #72 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? Yemek yemiyorum. Gece 4'ten beri .(
Sibel1 Bayan Üye 6 Ağu 2011 #73 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? AySe^^' Alıntı: Yemek yemiyorum. Gece 4'ten beri .( Genişletmek için tıkla ... .
---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? AySe^^' Alıntı: Yemek yemiyorum. Gece 4'ten beri .( Genişletmek için tıkla ... .
LaZZkopateLLa Bayan Üye 6 Ağu 2011 #74 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? AySe^^' Alıntı: Yemek yemiyorum. Gece 4'ten beri .( Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf:Ç
---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? AySe^^' Alıntı: Yemek yemiyorum. Gece 4'ten beri .( Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf:Ç
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Ağu 2011 #77 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? arkadaslarımla gezmıyorum
Denizedogru Bayan Üye 21 Ağu 2011 #79 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? sürekli yaptığım şeyi yapmıyorum.sevdiklerimi aramıyorum sormuyorum telefonu attım bi kenara kullanmıyorum doğru düzgün . hocalarımı arkadaşlarımı herkesi şaşırtıyorum
---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? sürekli yaptığım şeyi yapmıyorum.sevdiklerimi aramıyorum sormuyorum telefonu attım bi kenara kullanmıyorum doğru düzgün . hocalarımı arkadaşlarımı herkesi şaşırtıyorum
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 21 Ağu 2011 #80 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? kahvaltı