---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? gülmüyorum.
aLL_staR_ Kayıtlı Üye 6 Ağu 2010 #43 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? sevgilimle konusamıorum :s
aLL_staR_ Kayıtlı Üye 6 Ağu 2010 #47 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? 3 buck saattir sigara icmiyorum xD
Tox'e Bayan Üye 14 Ağu 2010 #51 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? Arkadaşlarla starbucks'a gidemiyoruz
CimCime66 Bayan Üye 14 Ağu 2010 #53 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? LqMania' Alıntı: su içmiyorum Genişletmek için tıkla ... phhfff hatirLatma Sunu yaa xD
---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? LqMania' Alıntı: su içmiyorum Genişletmek için tıkla ... phhfff hatirLatma Sunu yaa xD
BravehearTs Kayıtlı Üye 14 Ağu 2010 #54 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? unutabiliyorsun demek kitap okumuyorum
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 9 Tem 2011 #56 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? gülmüyorum.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 10 Tem 2011 #57 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? sigara kullanmıyorum
Allons-y Kayıtlı Üye 10 Tem 2011 #59 ---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? ................./\_______/\.......................... D: bende ölmüyorum uzun zamndır
---> Uzun Zamandır Ne Yapmıyorsunuz ? ................./\_______/\.......................... D: bende ölmüyorum uzun zamndır