Uyumadan Önce Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ?

[Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ?

• Her zaman

Oy: 4 11.1%
  • Bazen

Oy: 4 11.1%
  • Hiç

Oy: 28 77.8%

• Kullanılan toplam oy
    36
---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ?

Hiç

kılıt kullanmıyoruz sadace kapıyoruz

Hayir. Kilit kullanmiyoruz evde ama cok az acik bile olsa uyuyamam illa iyice ortulu ve kapi basili olacak. Kapinin dili iyice gececek gecmese uyuyamam :) tik iste :)

bende kapı açık uyuyamam ama kitlemem asla. dolaplarda kapalı olacak. bence insanın güvende hissetme isteği bu aynı zamanda cerayaaanı engelleme :)

bende saniyordum ki bir tek benim kapi kapatma tikim var. :) benim ki iyice kapali olacak :)
yani kapinin dili yuvasina iyice oturacak, oturmazsa bile yattigim yerden kalkiyorum ve kapatiyorum (bastiriyorum kapiyi) ayrica dolabin kapisi aciksada kapatmaliyim :)
ablamla ayni odada kalirken az kavga etmezdem kapi kapatma yuzunden. :) en sonunda kapinin camina giris cikislarda odanin kapisini iyice cekin diye yazmistim kocaman harflerle :)

demekki bir ben degilmissim :)

bende saniyordum ki bir tek benim kapi kapatma tikim var. :) benim ki iyice kapali olacak :)
yani kapinin dili yuvasina iyice oturacak, oturmazsa bile yattigim yerden kalkiyorum ve kapatiyorum (bastiriyorum kapiyi) ayrica dolabin kapisi aciksada kapatmaliyim :)
ablamla ayni odada kalirken az kavga etmezdem kapi kapatma yuzunden. :) en sonunda kapinin camina giris cikislarda odanin kapisini iyice cekin diye yazmistim kocaman harflerle :)

demekki bir ben degilmissim :)

aynen :) kendi kendime uydurduğum bi saçmalık benimkisi kapı neysede dolap biraz garip

Kapali Uyuyamam Sonuna Kadar Acik Olmali :))

Hic

aynen :) kendi kendime uydurduğum bi saçmalık benimkisi kapı neysede dolap biraz garip

Burdaki evlerde gomme kucuk gardroplar var odalarda. Her odada var ama kucuk. Odalar zaten kucuk bide kapagi acik kaldimi rahatsiz edici oluyor :)

Arkasından bubi tuzağı bile kuruyorum :H

Yahu bahçe yahut apartman kapısı kilitli, evin kapısı da kilitli... Kilitle işte odayı da, ne olacak yani! Ne bu korku!

Kapı sonuna kadar açık uyurum. bu da böyle takıntı

Hayır. Zaten Kilitlesem Ne Değişecek ki Evde Benden Başka Kimse Yok :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri