---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Hayır.
Lahuti Bayan Üye 3 Nis 2013 #22 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Kapalı olur ama kitlemem.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Nis 2013 #23 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? kapalı olur ama kitlemem
Erva Bayan Üye 12 Nis 2013 #24 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? kilitlemem ama kapalı olur.
hadisarbeni Banned 9 May 2013 #25 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? hayır bana herhangi birsey olursa kapının acılması lazım
---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? hayır bana herhangi birsey olursa kapının acılması lazım
Valetta Bayan Üye 23 Haz 2013 #27 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Kilit yok ki
E Elif34 Bayan Üye 18 Tem 2013 #29 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Uyurken değil de uyanıkken kitlemek isterim
---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Uyurken değil de uyanıkken kitlemek isterim
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 24 Tem 2013 #31 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? hayır
Néppox Kayıtlı Üye 24 Tem 2013 #32 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Farketmez açık olsa da olmasa da uyurum :R
Görünmezadam Kayıtlı Üye 24 Tem 2013 #33 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Hiç
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 5 Ağu 2013 #37 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Paranoyağım ben , bütün cam ve kapıları kontrol eder ve kapatırım.
---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Paranoyağım ben , bütün cam ve kapıları kontrol eder ve kapatırım.
Earl Freyja Bayan Üye 25 Ocak 2016 #38 ---> [Uyumadan Önce] Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Hayir
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 25 Ocak 2016 #39 ---> Uyumadan Önce Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Hayır
buğlem Bayan Üye 31 Ocak 2016 #40 ---> Uyumadan Önce Odanızın Kapısını Kilitler misiniz ? Hyr ama kesnlkle kapatirim kapiyi