---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sen bu ara iyimisin derim:D
tuubaa Bayan Üye 9 Şub 2009 #541 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sen bu ara iyimisin derim
FıRaT1 Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #542 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nasılsın canım bnm napıyosunn nere gidionn
M -MuraT- Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #543 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? oo tubacım seni görmek ne kadar güzel derim
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #544 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? fıratıda tuba yaptın yhaa helal olsun derimm..
M -MuraT- Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #545 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? kardeşim hep senle karşılaşıoz dünya ne kadar küçük derim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? kardeşim hep senle karşılaşıoz dünya ne kadar küçük derim
FıRaT1 Kayıtlı Üye 10 Şub 2009 #548 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? yolda görsem kaçırırım
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 10 Şub 2009 #549 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ona slm bıle vermem
FıRaT1 Kayıtlı Üye 10 Şub 2009 #552 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? tanımıyom bişi demem
mermaid Bayan Üye 10 Şub 2009 #553 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ii dir sendn fırat sana demedim bir üstteki beyfendiye dedim
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ii dir sendn fırat sana demedim bir üstteki beyfendiye dedim
matrock_guzel Bayan Üye 10 Şub 2009 #556 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ii sen naslsın)
sheqerdelükis Bayan Üye 11 Şub 2009 #558 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? AaAA sEn JaKaLiNs mİsİn? İnAnMıYoRuM BeN sHeQeRdElÜkİS dErİm vEyA MaLmAl BaKaRıM cEkiP gİdErİm
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? AaAA sEn JaKaLiNs mİsİn? İnAnMıYoRuM BeN sHeQeRdElÜkİS dErİm vEyA MaLmAl BaKaRıM cEkiP gİdErİm
FıRaT1 Kayıtlı Üye 11 Şub 2009 #559 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? naber şekerim iyimisin ?
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 11 Şub 2009 #560 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Fırat Nasılsın Nerelerdesin Yahu Görünmüyosun Çoktandır
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Fırat Nasılsın Nerelerdesin Yahu Görünmüyosun Çoktandır