---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nassın nereye ya ozkan derdim
İnci 1907 Prenses 9 Şub 2009 #501 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nassın nereye ya ozkan derdim
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #505 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? adam ol sonra cik karsima
İnci 1907 Prenses 9 Şub 2009 #506 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ya millet burası kavga yeri deil sakinleşrirdim
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #508 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? kübik naptın qız derim
Estrella Bayan Üye 9 Şub 2009 #510 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sen kimdin taniyamadim k.bkma derim..
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #511 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sırıtırım ne biliyim:d
FıRaT1 Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #512 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ZoR çOcUq' Alıntı: adam ol sonra cik karsima Genişletmek için tıkla ... sohbet tarzi konuşmalar yapma!oyunu oyna.
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ZoR çOcUq' Alıntı: adam ol sonra cik karsima Genişletmek için tıkla ... sohbet tarzi konuşmalar yapma!oyunu oyna.
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #514 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? sende doverim yasmiisin / ne ayak slm bile vermem/
İnci 1907 Prenses 9 Şub 2009 #515 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? fırat lütfen nasılsın derdim
FıRaT1 Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #516 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ZoR çOcUq' Alıntı: sende doverim yasmiisin / ne ayak slm bile vermem/ Genişletmek için tıkla ... sende döverim yaz yada öldürürm yaz. bişi yapmam
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ZoR çOcUq' Alıntı: sende doverim yasmiisin / ne ayak slm bile vermem/ Genişletmek için tıkla ... sende döverim yaz yada öldürürm yaz. bişi yapmam
JaKaLiNs Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #517 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? görmemezliqden gelirim kaçarım
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 9 Şub 2009 #518 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ne alaka simdi ne dedini bilmiosunki sende keserimm
Estrella Bayan Üye 9 Şub 2009 #519 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ^^Uğursuz^^' Alıntı: sırıtırım ne biliyim:d Genişletmek için tıkla ... suratsiz bi ifadeyle bakarim oyle =D sonra acirim bi slm veririm belki
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ^^Uğursuz^^' Alıntı: sırıtırım ne biliyim:d Genişletmek için tıkla ... suratsiz bi ifadeyle bakarim oyle =D sonra acirim bi slm veririm belki
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Şub 2009 #520 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? oo kimler burdaymışş nbr dostum