---> üstteki üyeyi şımart sen bu sitenin online olan bi üyesisin:Dhelal sana beaa:D
SepTemBer Bayan Üye 17 Mar 2009 #561 ---> üstteki üyeyi şımart sen bu sitenin online olan bi üyesisinhelal sana beaa
PonPon_PePek^m Bayan Üye 17 Mar 2009 #562 ---> üstteki üyeyi şımart Sen Bu Forumun En güzel En TatLı Prensesisin Şahanesinn
sleepless Bayan Üye 17 Mar 2009 #563 ---> üstteki üyeyi şımart sen var yaa d.f.nin en ponponusun bebeisinn en ttllı prnssn xD
sleepless Bayan Üye 17 Mar 2009 #565 ---> üstteki üyeyi şımart sn df nin en quaresma üyessn (ynnş yazmadısam)
Quaresma Kayıtlı Üye 17 Mar 2009 #567 ---> üstteki üyeyi şımart haha doğru ama o anlamda değldi Sen forumun belasısın =)
sleepless Bayan Üye 17 Mar 2009 #568 ---> üstteki üyeyi şımart sn frumunn olmassa olmas üyesisin bee yrü bee xd
Mc_BeLa Kayıtlı Üye 17 Mar 2009 #569 ---> üstteki üyeyi şımart hehe nerden bildinn .. sen forumun guseli
SepTemBer Bayan Üye 17 Mar 2009 #571 ---> üstteki üyeyi şımart sen bi düşlerforum üyesisin vay be nası başardın
SepTemBer Bayan Üye 17 Mar 2009 #573 ---> üstteki üyeyi şımart sn bu forumun bna deli diyen bi üyesisintebrik eder başarılarının devamını dilerim hahaha
---> üstteki üyeyi şımart sn bu forumun bna deli diyen bi üyesisintebrik eder başarılarının devamını dilerim hahaha
mystic Bayan Üye 18 Mar 2009 #577 ---> üstteki üyeyi şımart avatarını istediğim için değiştirecek(zaten değiştirecekmiydi bilmiyorum) kadar anlayışlı ve iyi birisin
---> üstteki üyeyi şımart avatarını istediğim için değiştirecek(zaten değiştirecekmiydi bilmiyorum) kadar anlayışlı ve iyi birisin
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 18 Mar 2009 #579 ---> üstteki üyeyi şımart mystic' Alıntı: avatarını istediğim için değiştirecek(zaten değiştirecekmiydi bilmiyorum) kadar anlayışlı ve iyi birisin Genişletmek için tıkla ... değiştirmicektim sen istedin diye değiştim İnci sen bu forumun değil dünyanın en tatlı en güzel en süper en mükemmel kızısın biliyosun zaten
---> üstteki üyeyi şımart mystic' Alıntı: avatarını istediğim için değiştirecek(zaten değiştirecekmiydi bilmiyorum) kadar anlayışlı ve iyi birisin Genişletmek için tıkla ... değiştirmicektim sen istedin diye değiştim İnci sen bu forumun değil dünyanın en tatlı en güzel en süper en mükemmel kızısın biliyosun zaten
İnci 1907 Prenses 18 Mar 2009 #580 ---> üstteki üyeyi şımart ercan eyvalalh cnm ercan forumun en efendi , olgun üyelerinden birisi ,ayrıca çokta sempatik bide ercanı bn bizim sınıftaki erene bnzeiyorum söylemeden gecemiycem
---> üstteki üyeyi şımart ercan eyvalalh cnm ercan forumun en efendi , olgun üyelerinden birisi ,ayrıca çokta sempatik bide ercanı bn bizim sınıftaki erene bnzeiyorum söylemeden gecemiycem