---> üstteki üyeyi şımart yok diilimde gs li olduum için 1905 yazdım
C Ck1905 Kayıtlı Üye 12 Şub 2009 #521 ---> üstteki üyeyi şımart yok diilimde gs li olduum için 1905 yazdım
İnci 1907 Prenses 12 Şub 2009 #522 ---> üstteki üyeyi şımart ya kızma iltifat edecek bişey bulamıyorumki avatar güsel deil imza ilginç inck daha beter :s sube süpermiş kardeş
---> üstteki üyeyi şımart ya kızma iltifat edecek bişey bulamıyorumki avatar güsel deil imza ilginç inck daha beter :s sube süpermiş kardeş
Bezmi$h Banned 10 Mar 2009 #526 ---> üstteki üyeyi şımart sımarmadım kı ama sen bır sevgi pıtırcıgısın
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Mar 2009 #527 ---> üstteki üyeyi şımart ya sen 1 numarasın bitanesin sensin ya busun işte 1 numara olmak için doğmuşsun
---> üstteki üyeyi şımart ya sen 1 numarasın bitanesin sensin ya busun işte 1 numara olmak için doğmuşsun
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Mar 2009 #528 ---> üstteki üyeyi şımart Teşekkür ederim : ) Son düzenleme: 17 May 2016
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Mar 2009 #530 ---> üstteki üyeyi şımart Sen de öylesin : ) Son düzenleme: 17 May 2016
İnci 1907 Prenses 11 Mar 2009 #532 ---> üstteki üyeyi şımart bugrayı şıamrtmaya gerek yk süper kendisi zaten buqra görüşlerini ve kendini ifade etme biçimine hastayım süpersin
---> üstteki üyeyi şımart bugrayı şıamrtmaya gerek yk süper kendisi zaten buqra görüşlerini ve kendini ifade etme biçimine hastayım süpersin
mystic Bayan Üye 11 Mar 2009 #534 ---> üstteki üyeyi şımart aman da aman Ercan gelmiş,forumun seviyeli ve sevilen üyelerindenmiş kendisi Bi de avatarını değiştirse daha iyi olacakmış Şımardın mı
---> üstteki üyeyi şımart aman da aman Ercan gelmiş,forumun seviyeli ve sevilen üyelerindenmiş kendisi Bi de avatarını değiştirse daha iyi olacakmış Şımardın mı
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Mar 2009 #535 ---> üstteki üyeyi şımart Ne tatlısın Son düzenleme: 17 May 2016
İnci 1907 Prenses 11 Mar 2009 #536 ---> üstteki üyeyi şımart eyvalalh ercan biliyorum avatarın süper cnm
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 11 Mar 2009 #537 ---> üstteki üyeyi şımart İnci sana yorum yapamıyorum harikasın sen Number One mystic' Alıntı: aman da aman Ercan gelmiş,forumun seviyeli ve sevilen üyelerindenmiş kendisi Bi de avatarını değiştirse daha iyi olacakmış Şımardın mı Genişletmek için tıkla ... değiştirdim senin için hadi kıymetini bil
---> üstteki üyeyi şımart İnci sana yorum yapamıyorum harikasın sen Number One mystic' Alıntı: aman da aman Ercan gelmiş,forumun seviyeli ve sevilen üyelerindenmiş kendisi Bi de avatarını değiştirse daha iyi olacakmış Şımardın mı Genişletmek için tıkla ... değiştirdim senin için hadi kıymetini bil
mystic Bayan Üye 11 Mar 2009 #538 ---> üstteki üyeyi şımart Saygıdeğer _Σ_®_C_Λ_И_™ üyemize tüm DF huzurunda teşekkürü bir borç bilirim
---> üstteki üyeyi şımart Saygıdeğer _Σ_®_C_Λ_И_™ üyemize tüm DF huzurunda teşekkürü bir borç bilirim
İnci 1907 Prenses 11 Mar 2009 #539 ---> üstteki üyeyi şımart ercan eyvallah cnm bnm gizemim süpersin iyisin hoşsunda nie hiç girimyosun cnm ya
---> üstteki üyeyi şımart ercan eyvallah cnm bnm gizemim süpersin iyisin hoşsunda nie hiç girimyosun cnm ya
mystic Bayan Üye 11 Mar 2009 #540 ---> üstteki üyeyi şımart Canım arkadaşım benim,benim hep girmemi istermiş,imkanlar böyle ben de isterim de Süpersin canım
---> üstteki üyeyi şımart Canım arkadaşım benim,benim hep girmemi istermiş,imkanlar böyle ben de isterim de Süpersin canım