---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Sevdim :D benim kandan.
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #161 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Sevdim benim kandan.
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #162 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum çünkü o bir melek :2:
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #163 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum Cok guzeL yaLan söyLüyor.. meLekmisim :A kıLLı meLekmi oLur
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum Cok guzeL yaLan söyLüyor.. meLekmisim :A kıLLı meLekmi oLur
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #164 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Sen hiç melek gördün mü sanki hıh Seviyorum çünkü mütevazi.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Sen hiç melek gördün mü sanki hıh Seviyorum çünkü mütevazi.
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #165 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki meLek gördüm Senin avatarin
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #166 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Tanışıyor muydunuz yoksa hahaha Seviyorum çünkü o iyi kalpli :2:
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Tanışıyor muydunuz yoksa hahaha Seviyorum çünkü o iyi kalpli :2:
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #167 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum :d bana ayak uyduruyor sacmalarken
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #168 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum çünkü onunla saçmalamak çok başka
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #169 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum anLayisLi..
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #170 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum çünkü ona deli derken, içimdeki deliye sesleniyor gibi hissediyorum
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum çünkü ona deli derken, içimdeki deliye sesleniyor gibi hissediyorum
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #171 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum.. Konuşurken kendimi rahat hissedebiLiyorum.. .. beni bana hissettiriyor..
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum.. Konuşurken kendimi rahat hissedebiLiyorum.. .. beni bana hissettiriyor..
karagümrük Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #172 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki severim iyi biri
Sibel1 Bayan Üye 28 Eyl 2010 #173 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki seviyorm çnkü insanları severim
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #174 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim cünkü tatlı kızdır
Sibel1 Bayan Üye 28 Eyl 2010 #175 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki seviyorum çnkü iyi anlaşıyoruzz
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #176 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum cünkü sevecen birisi
Aracely Eluveitie Bayan Üye 28 Eyl 2010 #178 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki SeviyoRum nedensiz
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #179 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum YorumLariyLa Sempatik Bi kisiLik Gibi gozukuyor.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum YorumLariyLa Sempatik Bi kisiLik Gibi gozukuyor.
Deathalone Banned 6 Eki 2010 #180 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki cnkü bu formun üyesisin