---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum nedensiz (:
Aracely Eluveitie Bayan Üye 27 Eyl 2010 #141 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Seviyorum nedensiz
Emel* Prenses 27 Eyl 2010 #142 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim cünkü iyi birisi
Aracely Eluveitie Bayan Üye 27 Eyl 2010 #143 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severım çnku adasım
karagümrük Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #144 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim Kardeşimi
Aracely Eluveitie Bayan Üye 28 Eyl 2010 #145 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim Çok değer verdiğim biri
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #147 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim çünkü tatlıdır
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #148 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim Erenim cok iyi birisidir
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #149 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki nazar_boncuqu' Alıntı: Severim Erenim cok iyi birisidir Genişletmek için tıkla ... O senin iyiliğin canım Seviyorum onu,o olduğu için
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki nazar_boncuqu' Alıntı: Severim Erenim cok iyi birisidir Genişletmek için tıkla ... O senin iyiliğin canım Seviyorum onu,o olduğu için
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #151 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki severim iyi gibi gibidir.
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #152 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim delinin tekidir hahaha
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #153 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki severim Cok acik sözLü.
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #154 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Sevmem cünkü Jokerimi kaldırmış xD
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #155 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim, kim olduğunu inkar etmez hahaha
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #156 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki seviyorum Cunki Cünkisi Yok Arkadasim aLLa aLLa..
Emel* Prenses 28 Eyl 2010 #157 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Severim cünkü fenerlidir kendileri xD
LityuM Bayan Üye 28 Eyl 2010 #158 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki CoLinX' Alıntı: seviyorum Cunki Cünkisi Yok Arkadasim aLLa aLLa.. Genişletmek için tıkla ... Dimi ya ne çünküsü istiyorsunuz! Asabını bozmayın şu çocuğun hahaha Seviyorum çünkü seviyorum.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki CoLinX' Alıntı: seviyorum Cunki Cünkisi Yok Arkadasim aLLa aLLa.. Genişletmek için tıkla ... Dimi ya ne çünküsü istiyorsunuz! Asabını bozmayın şu çocuğun hahaha Seviyorum çünkü seviyorum.
CoLinX Kayıtlı Üye 28 Eyl 2010 #159 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Aynen SinirLerimi yipratiyorLar... Seviyorum Bitti o kadar uLeeeyn
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünki Aynen SinirLerimi yipratiyorLar... Seviyorum Bitti o kadar uLeeeyn