---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü hiç sevmem.
' SeRcaN Kayıtlı Üye 1 Eyl 2011 #986 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum İyi Biri
DaDLuBeaCH Banned 1 Eyl 2011 #987 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim sorunumuz yok.
mojitoo54 Banned 2 Eyl 2011 #989 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim sorunumuz yok, hatta diyalog bile kurmadık :')
mojitoo54 Banned 2 Eyl 2011 #991 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim, sohbeti güzel, sıkan bir insan değil. Sohbet ederken daha çok sohbete bağlatıo insanı..
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim, sohbeti güzel, sıkan bir insan değil. Sohbet ederken daha çok sohbete bağlatıo insanı..
Pudraa Banned 2 Eyl 2011 #992 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Pozitif kendimi iyi hissettiriyo severim
DaDLuBeaCH Banned 2 Eyl 2011 #993 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim sorunumuz yok.
mojitoo54 Banned 2 Eyl 2011 #994 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Şuan için hiç bir sıkıntımız yok, severim.
ReLax BaBy Bayan Üye 2 Eyl 2011 #996 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim sorunumuz yok
yesil83 Bayan Üye 3 Eyl 2011 #998 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim cunki o bir abdullah (ALLAH'in kulu) ve hic bir SIKINTIMIZ yok kannimca ALLAH'a sukur...
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim cunki o bir abdullah (ALLAH'in kulu) ve hic bir SIKINTIMIZ yok kannimca ALLAH'a sukur...
DaDLuBeaCH Banned 3 Eyl 2011 #999 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü seviyorum sorunumuz yok