---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim ; NeşeLidir.
'-DamLa Bayan Üye 28 Ağu 2011 #961 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim ; NeşeLidir.
DaDLuBeaCH Banned 28 Ağu 2011 #965 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü sevmiyorum dengesiz.
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2011 #966 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim iyi biri.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 28 Ağu 2011 #968 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Seviyorum Cana Yakın.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 28 Ağu 2011 #969 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü `MuSTi' Alıntı: Seviyorum Cana Yakın. Genişletmek için tıkla ... YaNLış msj . Byn CaPrise Bu msj Sevmem. üsttekini.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü `MuSTi' Alıntı: Seviyorum Cana Yakın. Genişletmek için tıkla ... YaNLış msj . Byn CaPrise Bu msj Sevmem. üsttekini.
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2011 #970 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Severim zararı yok benim için..
DaDLuBeaCH Banned 28 Ağu 2011 #971 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü sevmiyorum dengesiz.
DaDLuBeaCH Banned 28 Ağu 2011 #972 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü ßyn ChâpriSs' Alıntı: Severim zararı yok benim için.. Genişletmek için tıkla ... seviyorum zararı yok.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü ßyn ChâpriSs' Alıntı: Severim zararı yok benim için.. Genişletmek için tıkla ... seviyorum zararı yok.
karagümrük Kayıtlı Üye 28 Ağu 2011 #973 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü severim bana zararı yok
nAdyA Banned 28 Ağu 2011 #975 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü forumda sevmeyecegim tek kisilik
DaDLuBeaCH Banned 28 Ağu 2011 #976 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü sevmiyorum boş konuşuyor.
kayrasu Bayan Üye 28 Ağu 2011 #977 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Sevmiorm ..Çok oLumsuz ! Neqatf enerji dağıtıyor devmLı....
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü Sevmiorm ..Çok oLumsuz ! Neqatf enerji dağıtıyor devmLı....
DaDLuBeaCH Banned 28 Ağu 2011 #978 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü sevmiyorum negatif enerjim ona yaramamış ve umrumdada değiL
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü sevmiyorum negatif enerjim ona yaramamış ve umrumdada değiL
'GeCeCi Kayıtlı Üye 28 Ağu 2011 #979 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü bu oyunu biraz saygı çerçevesinde / birbirimizi kırmadan oynayalım.
---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü bu oyunu biraz saygı çerçevesinde / birbirimizi kırmadan oynayalım.
DaDLuBeaCH Banned 28 Ağu 2011 #980 ---> Üstteki Üyeyi Seviyorum/Sevmiyorum Çünkü onu onLara desen bide yunus severim sorunumuz yok