---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? özkan sana kadılıom
AmBaSSador Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #1,322 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? forum kurallrını bılıon madem ondanmı msn yazıon ımzaya reklam verıon akıllı ol ewlat kankam(uzatma!)
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? forum kurallrını bılıon madem ondanmı msn yazıon ımzaya reklam verıon akıllı ol ewlat kankam(uzatma!)
sanalmakara Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #1,323 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? kaynamıs araya copy paste yaptıgından prense belırttım durumu .. iyi biri ..!
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? kaynamıs araya copy paste yaptıgından prense belırttım durumu .. iyi biri ..!
JaKaLiNs Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #1,325 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? mEqanSız qanqa saLLA Yaq ßi cİqaRa vur, SAna kıZmIş.. cocuqmuş koLpa hEPsi geLip geÇici bi dALqa....
---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? mEqanSız qanqa saLLA Yaq ßi cİqaRa vur, SAna kıZmIş.. cocuqmuş koLpa hEPsi geLip geÇici bi dALqa....
AmBaSSador Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #1,327 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? kım tutarnsenı salla be knka knkm
JaKaLiNs Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #1,328 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? ewywallah banlandı sorun giddi
AmBaSSador Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #1,329 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? forumdan zevk almaya basladım su an itibariyle ölümüne kankam
AmBaSSador Kayıtlı Üye 4 Mar 2009 #1,340 ---> Seni Seviyorum çünkü ....... ? sevmemek elımde deıl spper bırı bayılıom