---> üsttekini dansa kaldır sobanın yanında oturuyodum :D send ebuz gibisin yani
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #1,001 ---> üsttekini dansa kaldır sobanın yanında oturuyodum send ebuz gibisin yani
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #1,002 ---> üsttekini dansa kaldır idare et artık kübra karşıda 4 gözle bize bakıyoo..
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #1,004 ---> üsttekini dansa kaldır gülmeyi kes çaktırmadan dansa devam..
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #1,006 ---> üsttekini dansa kaldır dur gülmeni durdurayım ama elerim dolu ...
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #1,009 ---> üsttekini dansa kaldır bende aklımdan geçirdimde sen ters tepki versen misafirlere rezil oluruz yoksa ne güzel olurr..
---> üsttekini dansa kaldır bende aklımdan geçirdimde sen ters tepki versen misafirlere rezil oluruz yoksa ne güzel olurr..
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #1,010 ---> üsttekini dansa kaldır kübraya aşırı ayıp olur hatta ayıptan çıkar
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #1,011 ---> üsttekini dansa kaldır valla bittik biz nerden dasn ettik ya
PReѧ Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #1,013 ---> üsttekini dansa kaldır üsttekini kladır ama ne tür bi dans. TANGO mu RUMBA mı BACHATA mı O sölesin
---> üsttekini dansa kaldır üsttekini kladır ama ne tür bi dans. TANGO mu RUMBA mı BACHATA mı O sölesin
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #1,014 ---> üsttekini dansa kaldır hahaha sen öyle san kim böle bi konuşmadan sonra ay canım iyi demişin keşke devam etseydinizmi dcek sanıon
---> üsttekini dansa kaldır hahaha sen öyle san kim böle bi konuşmadan sonra ay canım iyi demişin keşke devam etseydinizmi dcek sanıon
PReѧ Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #1,018 ---> üsttekini dansa kaldır ben senle kalmam muhabbet yasak.muhabbet bölümü var yazılanların üsttekiyle ilgili olması lazım
---> üsttekini dansa kaldır ben senle kalmam muhabbet yasak.muhabbet bölümü var yazılanların üsttekiyle ilgili olması lazım
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #1,019 ---> üsttekini dansa kaldır olsun anlayışlıdır kardeşim hadi bakalım dans devam