---> üsttekini dansa kaldır :D kalk hadi
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 6 Şub 2009 #986 ---> üsttekini dansa kaldır yha yakalasın yemişim kübramı bişey yapmıyoz sadece arkadaşça dans ediyoz..
---> üsttekini dansa kaldır yha yakalasın yemişim kübramı bişey yapmıyoz sadece arkadaşça dans ediyoz..
mermaid Bayan Üye 6 Şub 2009 #987 ---> üsttekini dansa kaldır haha tmm ama bi duyarsa yakaalsın lafını nys hadi dans edek
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 6 Şub 2009 #988 ---> üsttekini dansa kaldır ammmman kalk hadi huzurumuz kaçtı dans edilim.. onu çok seviyom..ayrıca..
---> üsttekini dansa kaldır ammmman kalk hadi huzurumuz kaçtı dans edilim.. onu çok seviyom..ayrıca..
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #989 ---> üsttekini dansa kaldır ben kalktım ama direk gibi duruyoq hahaha
mermaid Bayan Üye 7 Şub 2009 #995 ---> üsttekini dansa kaldır memnun olmasna bile dersin molmadım susmaktan daha ii benc D
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #996 ---> üsttekini dansa kaldır bende mem.oldum deniz kalk dansa devam
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #998 ---> üsttekini dansa kaldır eee hadi müzik çaldıyoo aşıklar gibi bakıyon yhaa hadi yalaa..
ToLeRaNS Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #1,000 ---> üsttekini dansa kaldır abooo vucudun çok sıcakmış yhaaa ...