---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Öztürk - Yalnizim Dostlarim
'Gülümse :D Prenses 4 Ocak 2011 #1,361 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Öztürk - Yalnizim Dostlarim
REiSS Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 #1,362 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Ferhat Göçer / Vefası Eksik Yarim
perii Banned 4 Ocak 2011 #1,363 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Sagopa Kajmer - Aklımın Odaları
perii Banned 4 Ocak 2011 #1,365 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Sagopa Kajmer - Bana Ninni Okumayın (Ft. Kolera)
perii Banned 4 Ocak 2011 #1,367 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme oda gusel severmisin saqo Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları
---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme oda gusel severmisin saqo Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları
'Gülümse :D Prenses 4 Ocak 2011 #1,368 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme fetocu diye dinlemiorum ceza severimm Dejavu - Duydumki Unutmussun
---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme fetocu diye dinlemiorum ceza severimm Dejavu - Duydumki Unutmussun
perii Banned 4 Ocak 2011 #1,369 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme ya o onun kısiseli ben çok severim saqo Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime
---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme ya o onun kısiseli ben çok severim saqo Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime
'Gülümse :D Prenses 4 Ocak 2011 #1,370 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme şarkıları güzel ama o özelliği yüzünden dinlemiorum sezen aksu sigarımın dumanı
---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme şarkıları güzel ama o özelliği yüzünden dinlemiorum sezen aksu sigarımın dumanı
MaestrΘ Kayıtlı Üye 5 Ocak 2011 #1,372 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Cem Adrian-Kan revan içindeyim
'-Gamze Bayan Üye 5 Ocak 2011 #1,375 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Koridor Senin o gözlerin varya
Aracely Eluveitie Bayan Üye 5 Ocak 2011 #1,376 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Mustafa Ceceli - Eksik
B By SerhaT Kayıtlı Üye 5 Ocak 2011 #1,378 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Mc Serkan - Aşk Yalan