---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme bertug cemil yagmur
mentaLway Banned 2 Ocak 2011 #1,322 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme sen bunları dınlıyormusun ben ne bılıyorum ne dınlıyorum mustafa sandal - aşka yürek gerek
---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme sen bunları dınlıyormusun ben ne bılıyorum ne dınlıyorum mustafa sandal - aşka yürek gerek
perii Banned 2 Ocak 2011 #1,323 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme ewet dinliyom murat dalkılıç kıyamadım ikimize
mentaLway Banned 2 Ocak 2011 #1,324 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme rafel el roman seni seviyorum
mentaLway Banned 2 Ocak 2011 #1,326 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme bak bunu dinle... taner kaya - ayrılsak ölürüz biz.
mentaLway Banned 2 Ocak 2011 #1,328 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme murat boz - bende buralardan giderim
mentaLway Banned 2 Ocak 2011 #1,330 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme dinliyorum bak D: Mirkelam - Aşkımsın
perii Banned 2 Ocak 2011 #1,331 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme bora öztoprak seni seviyorum aynısını dinliyom
mentaLway Banned 2 Ocak 2011 #1,332 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme hmm bende güzel şarkıymışş teşekür ettim ama üstüme alınamıyorum çunku senı tanımıyorum bendende sana yıldız tilbe aşk laftan anlamazki
---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme hmm bende güzel şarkıymışş teşekür ettim ama üstüme alınamıyorum çunku senı tanımıyorum bendende sana yıldız tilbe aşk laftan anlamazki
perii Banned 2 Ocak 2011 #1,333 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme bora öztoprak gideceksen git afedersin sadece dinledigim şarkıları armagan ediyorum hemdinliyom
---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme bora öztoprak gideceksen git afedersin sadece dinledigim şarkıları armagan ediyorum hemdinliyom
mentaLway Banned 2 Ocak 2011 #1,334 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme bişe demedim öle alıncaksan yazmayalım nese eylem güle güle...
perii Banned 2 Ocak 2011 #1,335 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme yok alımadım bora öztoprak son birkez
mentaLway Banned 3 Ocak 2011 #1,336 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme Rafelt El Roman - Yalancı şahidim
İnci 1907 Prenses 3 Ocak 2011 #1,338 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme manga - Tek Yön Seçtiğin Tüm Yollar
mentaLway Banned 3 Ocak 2011 #1,339 ---> Üstteki üyeye şarkı armağan etme taner kaya - ayrılsak ölürüz biz