---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Üç vakte kadar yola gideceksin.
' Beşiktaşk Bayan Üye 30 Eyl 2014 #662 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Puurple la çok mutlu olucaksiniz :R
N Nuyageva Bayan Üye 13 Eyl 2015 #666 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma 3 vakte kadar sana yolculuk var.Esyalarini toplayip,odana gidip uyuyacaksin .)
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma 3 vakte kadar sana yolculuk var.Esyalarini toplayip,odana gidip uyuyacaksin .)
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 13 Eyl 2015 #667 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Maddi Olarak Ufak Bir Sıkıntını Senden Büyük Biri Tarafından Halledeceksin.
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Maddi Olarak Ufak Bir Sıkıntını Senden Büyük Biri Tarafından Halledeceksin.
LocKe GururLan Bayan Üye 13 Eyl 2015 #668 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma 3 vakte kadar bana kahve yapcak zehirsiz ) camasir suyu olmadan
LocKe GururLan Bayan Üye 13 Eyl 2015 #670 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Altaki yazi sanaydi ) Ordegine bir kardes gelecek )
N Nuyageva Bayan Üye 13 Eyl 2015 #671 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Anllamistim .)) Demaaa birini zor idare ediyorum .))
N Nuyageva Bayan Üye 13 Eyl 2015 #673 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Adini Feriha koyarim .)) Sensin o tatli buarada [MENTION=27617]GururLan[/MENTION] .) Bu gece saat 3 gibi dalacaksin uykuya ve rüyana ben gelicem .))
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Adini Feriha koyarim .)) Sensin o tatli buarada [MENTION=27617]GururLan[/MENTION] .) Bu gece saat 3 gibi dalacaksin uykuya ve rüyana ben gelicem .))
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 13 Eyl 2015 #675 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Alacağın Bir Haber seni çok mutlu edecek
N Nuyageva Bayan Üye 13 Eyl 2015 #676 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Yakinda paraya para demeyeceksin Lira diyeceksin .)
LocKe GururLan Bayan Üye 13 Eyl 2015 #677 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Insallah en buyuk hayalim Hayirli bir haber alacaksin
N Nuyageva Bayan Üye 13 Eyl 2015 #678 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Allah gönlüne göre versin .) Yeni insanlarla tanisacaksin (Sekil :A Ben .)) )
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Allah gönlüne göre versin .) Yeni insanlarla tanisacaksin (Sekil :A Ben .)) )
LocKe GururLan Bayan Üye 13 Eyl 2015 #679 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Amin cumlemizin insallah Yeni arkadasliklar kuracaksin
N Nuyageva Bayan Üye 14 Eyl 2015 #680 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Ördegimi yolduktan sonra nassslaaa .)) Basina gelecek var,bir düsman gördüm sanki .))
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Ördegimi yolduktan sonra nassslaaa .)) Basina gelecek var,bir düsman gördüm sanki .))